Nova otevře Zlatou labuť: Povolali herecká esa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nova otevře Zlatou labuť: Povolali herecká esa!

Odznak Vysočina
Odznak Vysočina (Foto TV Nova)

Rozhodli se investovat nemalé peníze a do souboje o diváky se Nova na jaře poprvé pustí s dobovým seriálem vlastní výroby Zlatá labuť. Právě do něj se jí povedlo zlanařit největší herecké hvězdy. Aha! ale zná i další televizní novinky!

Zlatá labuť

Seriál zavede diváky do nablýskaných interiérů stejnojmenného obchodního domu. Dobový nábytek a rekvizity Nova sháněla po celé Evropě, v ateliérech postavili prvorepublikový obchodní dům a angažovali taková herecká esa, jako jsou Petr Kostka (84) nebo Daniela Kolářová (76).

Jedna rodina

Seriál pojednává o složitém modelu rodiny při střídavé péči. Vyprávět bude příběhy tří rodin svedených dohromady nejen střídavou péčí o své potomky. V hlavních rolích s Terezou Kostkovou (46), Filipem Blažkem (49), Tomášem Jeřábkem (48) nebo Berenikou Kohoutovou (31).

Odznak Vysočina

Druhá řada seriálu z prostředí Vysočiny a s pěticí vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová,48). Tentokrát jsou jednotlivé epizody inspirovány skutečnými kriminálními případy, na jejichž věrohodnost dohlížela Renáta Miková, vrchní komisařka Krajského ředitelství Policie Jihočeského kraje.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Specialisté

Po šesti letech se do Specialistů vracejí David Prachař (63), jako nadřízený majora Strouhala (Martin Dejdar, 57), a Zuzana Kajnarová (40) v roli kapitánky Zuzany Koutné. Kromě nich se navíc v týmu techniků objeví zcela nová tvář, asistent Václav Holeček, v podání Matouše Rumla (37). A spolu s nimi dějem seriálu zahýbe ještě jedna zbrusu nová postava v podání Marka Lambory.

Případy mimořádné Marty

Kde policie končí, ona začíná. Marta je svobodná matka tří dětí, která nemá respekt k autoritám, zato má „nos na vraždy“. V hlavní roli Tatiana Dyková (44), jíž zdatně sekunduje Roman Zach (49) v roli poněkud suchopárného kapitána Kreinera.

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.