Hvězda ZOO Veronika Freimanová: Tajemství její štíhlé postavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda ZOO Veronika Freimanová: Tajemství její štíhlé postavy!

Charismatická herečka si role vybírá.
Charismatická herečka si role vybírá. (﷯Foto Aha! –﷯ Jiří Koťátko)

Konečně prozradila, jak to dělá, že vypadá tak dobře. Veronika Freimanová (67) má k fajnové genové výbavě tajnou pomocnici, výživovou poradkyni Ladu Noskovou. „Když organismus řekne stop, jdu za Ladou,“ svěřila hvězda seriálu ZOO.

Pomáhá tak rodové výbavě, kterou má ve vínku určitě alespoň po babičce – ta se dožila v plné síle úctyhodných 104 let. Štíhlá usměvavá herečka přiznává, že ráda jí. Věřili byste tomu při pohledu na její postavu? „Navíc, když mám čas, vařím, baví mě to. A pak zpytuju svědomí. Lada mě vybavila svým jídlem. Chutná mi a nepřipadá mi šizené,“ prozradila Veronika deníku Aha!. S nadcházejícími svátky se blíží stejná úskalí, jaká číhají například při natáčení oblíbeného seriálu ZOO v cateringu.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Freimanová prozradila výši svých honorářů na začátku kariéry i to, proč odmítla emigrovat

Video se připravuje ...

Vánoční bomby

„Doma připravuju na Vánoce kalorické bomby,“ připouští Veronika. Ráda se proto nechala pozvat k Ladě domů, aby se poučila, jak vánoční cukroví připravit bez zbytečných tuků a cukrů. Prostě mlsání bez černého svědomí. Už první sousta mrkvových a švestkových kuliček herečku nadchla. „Je to dobré,“ ocenila Veronika a hned se chopila zástěry, aby se také zapojila do práce. „Mám ráda pečení i proto, že provoní celý byt,“ prozradila s plechem perníčků v rukou. Letos bude mít herečka na přípravu svátků čas. „Naposledy totiž točím ZOO dvacátého prosince,“ usmála se představitelka ředitelky zahrady.

Veronika Freimanová: Jsem koncipovaná na delší tratě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.