Debaty na téma odchodu u Trojanů: Syn konečně promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Debaty na téma odchodu u Trojanů: Syn konečně promluvil

Josef se hodlá živit stejnou profesí jako  rodiče a dědeček.
Josef se hodlá živit stejnou profesí jako rodiče a dědeček. (Blesk/Herminapress)

Z gymnázia jednadvacetiletý Josef Trojan náhle odešel ještě před složením maturitní zkoušky. Jaká byla reakce slavných rodičů?

„O mém odchodu z gymnázia jsme s rodiči debatovali několik měsíců. A ve výsledku bylo to resumé takové, že chápou důvody, proč to dělám. Pro ně bylo stěžejní, pochopit mou motivaci, že se nejedná o nějaký útěk. Ale že to je něco, co mně osobně dává smysl. A já to teď s ročním odstupem mohu potvrdit. Smysl mi to dává čím dál větší," obhajuje nečekané ukončení působení na střední škole Josef Trojan

Sex před kamerou: Syn Ivana Trojana natočil postelovou scénu s dcerou režisérky!

Video se připravuje ...

„Mám rodiče, o kterých mohu říct, že jsou progresivní a naslouchají svým dětem. Nesnaží se profilovat své zájmy do nás, ale snaží se naopak podporovat zájmy naše," pochvaluje si mámu s tátou potomek známého hereckého klanu na webu Deník.cz.

„Vize je taková, že bych se herectvím živit chtěl. Ale nemám v sobě to, že bych se jím chtěl živit za každou cenu. Kdyby třeba dlouhodobě nevycházelo angažmá v divadle, které by mi dávalo smysl a pod které bych se chtěl podepsat. Mně vůbec nevadí pracovat mimo herecký obor. Třeba v tenhle okamžik se mohu zaměřit čistě na filmové herectví a dopřát si ten luxus, že se můžu na roli připravovat dlouho a do toho pracovat jinde," dodal talentovaný junior na téma svého dalšího směřování.

Fešácký syn Ivana Trojana prolomil tabu: Přiznal, co mu zařídil slavný táta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yvetta Zlínská
9. 12. 2022 • 11:57

Je to pojistka do budoucna. Dnes jsou nároky na vzdělání velmi vysoké. Ano, můžete uspět i bez vzdělání. Ale upřímně-takových výjimečných, úspěšných lidí je velmi málo.

Yvetta Zlínská
9. 12. 2022 • 11:55

Josífek je vůůůl. Chápu, že v jeho letech mu to přijde, jako super rozhodnutí, ale jako rodič bych vyžadovala, aby složil maturitu.

pea.p
9. 12. 2022 • 07:49

Ono to tak docela není. Pokud dokončil 4 roky školy a pouze neodmaturoval, tak má středoškolské vzdělání bez maturity. A ěč to zní divně, je to víc, než učňovské zakončené zkouškami. Záleží tedy kdy odešel.
Jinak ani škola není zárukou inteligence

Eva Korotvičková
8. 12. 2022 • 23:40

To byla nějaká opožděná maturita,v 21 letech?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.