Zvrat u Arichtevy a jejího Bisera: Je to další z našich bojů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat u Arichtevy a jejího Bisera: Je to další z našich bojů

Veronika i Biser se musí pořádně otáčet
Veronika i Biser se musí pořádně otáčet (﷯Foto Aha! – David Kundrát, Instagram.com, TV Nova)

Před dvěma lety manželé Arichtevovi přistoupili k zásadnímu rozhodnutí a koupili krásný dům s rozlehlou zahradou z 19. století s vizí, že jej celý zrekonstrují. Kartami ale zamíchalo všeobecné zdražování, které se dotklo i stavebních materiálů. A sen se začal oddalovat.

Ve Veronice (36) i Biserovi se ale probudila nátura bojovníka a společně vložili všechen svůj volný čas, aby vydělali dostatek peněz. Arichteva(46) přiznala, že se musejí oba řádně otáčet, aby dokázali poplatit rozsáhlý redesign. Zatímco ona se věnuje kromě syna Luky i Instagramu a prodeji merche společného projektu s Nikol Leitgeb a Martinou Pártlovou 3v1, Biser natáčí jeden seriál za druhým. 

Otevření Domu Ronalda McDonalda: Jaká je Veronika Arichteva maminka?

Video se připravuje ...

„Dům bude hotový na jaře a během jara nebo léta se tam přemístíme,“ prozradil Biser magazínu Sedmička. „Je to další naše starost, aby všechno dobře dopadlo. Teď po dlouhých měsících, kdy se více bouralo, než stavělo, to začíná být radost,“ dodal režisér, který už se nemůže dočkat, až si konečně začnou žít svůj sen.

I když je rekonstrukce zdlouhavá a náročná nejen finančně, ale i psychicky, svoje rozhodnutí by ani jeden neměnil. „My jsme asi oba s Veronikou stejní dravci v tom, že když se do něčeho pustíme, nechceme to opustit, dokud to není hotové a dokud to nefunguje tak, jak má. Tohle je další z našich bojů, ale je to radost,“ uzavřel Arichtev. 

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude s dalšími díly seriálu O mě se neboj

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.