Herečka Zuzana Zlatohlávková: Každé ráno šňupe koks | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Zuzana Zlatohlávková: Každé ráno šňupe koks

Zkušeně si bílý prášek dopřává ze hřbetu ruky.
Zkušeně si bílý prášek dopřává ze hřbetu ruky. (Foto ČT)

Šňupnout si trošku koksu, než se to rozjede. Aby to vydržela. Tak takhle začíná herečka Zuzana Zlatohlávková (41) přípravu na ranní vysílání.

Alespoň tedy v novém seriálu Dobré ráno, Brno!, který začíná dnes večer na ČT1. I když... Deníku Aha! přiznala, že s tím má osobní zkušenost. A to ještě na podzim ve třetí řadě Případů 1. oddělení oblékala uniformu tiskové mluvčí policie! V novém seriálu o zákulisí televizního vysílání si autoři dělají legraci úplně ze všeho a nic není tabu. Zatímco herci Ondřeji Kokorskému (42) coby Cyrilovi sundal režisér Jan Prušinovský (43) kalhoty a on tak celému národu předvede, co v nich nosí, jeho moderátorskou kolegyni Radku – Zuzku Zlatohlávkovou – uvedl jako stárnoucí herečku závislou na drogách.

„Naštěstí jsme taková veselá rodina, ale nevím, jak na to bude reagovat starší generace,“ okomentovala to slovenská rodačka. „Nadšeně jsem vyprávěla své tchyni, jakou roli jsem dostala. Říkala jsem jí, jak je super, že vždycky, když jdu ráno do práce, si na začátku šňupnu koks. Můj muž mi jen naznačoval, že tchyně asi úplně nepo chopí, jak je to cool,“ smála se absolventka DAMU, která se mihla už v Prušinovského debutu František je děvkař.

Dobré ráno, Brno! Festival seriálů Serial Killer odstartovala novinka Jana Prušinovského

Video se připravuje ...

Nezastírala, že jí produkce nemusela vysvětlovat, jak se bílý prášek užívá. „Musím se přiznat, že jako vysokoškolačka jsem to taky zkusila a nestydím se za to. Klidně to řeknu, nebudu vám tady lhát. Aspoň vím, jak na to. Tahle vysokoškolská průprava se mi teď hodila,“ vtipkovala. Osmidílný seriál podobného ražení jako byl MOST! sledujte už dnes večer od 22:05 v České televizi.

A takhle to začíná...

Rosnička Andrea (Simona Lewandowská) pořádně naštve stárnoucí herečku Radku (Zuzana Zlatohlávková), když komentuje čas, který potřebují maskérky k jejímu nalíčení. Napjatou atmosféru se snaží urovnat Radčin kolega Cyril (Ondřej Kokorský), který věří, že všichni na pracovišti mohou být kamarádi. Jenže dámské rozbroje nejsou jedinou nepříjemností.

Seriálové novinky v první polovině tohoto roku

Video se připravuje ...

Vedení televize na partu z pořadu Dobré ráno, Brno! tlačí kvůli klesající sledovanosti, což se Radka i Cyril snaží vyřešit každý po svém. Když dvě minuty před začátkem vysílání rosnička Andrea zjistí, že nemá ovladač na posunování obrázků o počasí (skončil v její kabelce v psích extrementech) a produkční Alžběta (Tereza Volánková) nemůže najít prvního hosta, mohlo by se zdát, že v plánovaném čase pořad nemůže začít...



Přečtěte si
Alva
10. 1. 2023 • 10:59

A jsme u toho, čemu předchází honosná reklama dlouho dopředu,dopadne špatně, protože kvalitní pořady reklamu nepotřebují a divím se panu Pavlicovi, že se nechal tak ponížit,to nebyl humor, to byla ubohost, celý první díl stál za nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.