Šokující obvinění Fridrichové: Zvracení před prací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šokující obvinění Fridrichové: Zvracení před prací

Pořad 168 hodin patří mezi vlajkové lodě České televize. Nyní je však jeho věhlas zastíněn skandálem, který se dostane až před komisi ČT. Hlavní reportérka Nora Fridrichová (45) byla totiž nařčena ze šikany svých spolupracovníků a vypadá to, že oprávněně!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
22. 02. 2023 18:29

Je mi všech líto, je dobře, že se to řeší, ale najít pravdu bude těžké, když má někdo tah na branku, je ambiciozní tak to neznamená, že šikanuje...pokud jim bylo tak blbě, tak bych se rozmyslela, zda na tu práci mám, a možná bych volila odchod. Je teď směšné, se vymlouvat, že mé nemoci mám z práce. Je hrozná doba, ve stressu jsou všichni. I ne mém pracovišti je osoba, která ničí a umí zničit dobré lidi, ví se to po všech budovách, arogantní, zákeřná, manipulativní osoba, která ví jak mluvit s nadřízenými a jak hnusně s podřízenými, lidé se třesou, nemohou mluvit, nezvedají telefon a také zvrací....v tichosti se to přehlíží a toleruje, prý je jinak ta osoba výkonná a umí zabra­t...­.nes­chva­luji to, ale myslím, že je to celonárodní problém šikany a to zejména v zaměstnaneckém poměru, ponižování, vyzdvihování drobného problému jako ohromný průšvih, ale když se něco podaří, tak žádná pochvala, naopak, dobrá myšlenka se ukradne, čím vyšší šarže, tím větší lidské zlo, bohužel. Ale přesto mají plnou pusu o spokojeném zaměstnanci, kdo není v klubu ten je jak námezní dělník.... To v podnikatelské sféře není. Když se jim nelíbíte, tak Vám to řeknou a Vy jdete... Mám to za pár do důchodu, tak to vydržím, ale vede to celou společnost do háje, psychopati a lidsky divní lidé se za 30 let dostali do vedení organizací i vlády a proto to tak vypadá. Mělo by být ministerstvo bojující proti těmto jevům...Kdyby se udělala celonárodní dotazníkové šetření, to by bylo zjištěníčko!!!! Vlasy by nám vstávaly hrůzou na hlavě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.