Noha natvrdo: Odvrácená strana natáčení Místo činu České Budějovice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noha natvrdo: Odvrácená strana natáčení Místo činu České Budějovice

Tým jihočeské kriminálky – Leoš Noha, Judit Pecháček, David Novotný, Filip Březina a Pavla Beretová.
Tým jihočeské kriminálky – Leoš Noha, Judit Pecháček, David Novotný, Filip Březina a Pavla Beretová. (Mária Rušinová)

Šišlajícího Ádu Větvičku z Okresního přeboru vyměnil za policajta, kterému to zrovna dvakrát rychle nemyslí. Leoš Noha (54) bude v novém seriálu Místo zločinu České Budějovice zase perlit. Vytrpěl si ale svoje.

Ještě nedávno to vypadalo, že se operaci srdce nevyhne. Fungovalo mu jen na dvacet procent. Herec se proto rozhodl změnit svůj životní styl – odejít z divadla, zvolnit a nevysedávat u skleničky. K překvapení všech nakonec mohl transplantaci srdce odložit, a dokonce přijmout novou roli kriminalisty balancujícícho na hraně zákona. Na natáčení v malebné jihočeské krajině si Leoš ale moc neodpočinul! Filmovalo se 103 dní a většinou v exteriérech, včetně dvou zámků.

Kulový Blesk: Vášně mužů jsou komické, říká Prušinovský

Video se připravuje ...

Velká zima

„Moc mi to nevyhovovalo. Ono je pěkný, že se člověk podívá na zámek, když tam nikdo není, ale v zimě je tam fakt zima, a když tam člověk celej den sedí, tak se mu začne kouřit i od pusy. Říkal jsem si, proč někdo neudělá kriminálku třeba na Srí Lance,” svěřil deníku Aha! herec, který žije s voperovaným defibrilátorem. Náročná byla i samotná příprava na role – produkce všechny vzala před natáčením na střelnici, kde si je vzali do parády odborníci a učili je zacházet se zbraněmi.

Akce nemusí

„Zbroják nemám, stejně jako řidičský průkaz, který sám o sobě považuju za zbrojní průkaz. Nemám rád ani akční scény. Podívám se na ně rád v amerických filmech, ale v těch českých se tomu rád zasměji,” přiznal Noha deníku Aha!. Jak se s rolí popasoval, můžete sledovat už dnes večer na ČT 1 od 20.10 hod. „Lidi se můžou podívat, jak jsem udržel míru debility, na jakou jsou u mě zvyklí,“ vtipkoval.

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.