Nový seriál Jedna rodina: Kdo je kdo v propletenci vztahů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nový seriál Jedna rodina: Kdo je kdo v propletenci vztahů

Nový seriál JEDNA RODINA
Nový seriál JEDNA RODINA (Foto TV Nova, ČT)

Musela obstát v několika kolech castingu, naučit se profesionálně tancovat latinu a k tomu zvládnout i školní docházku. A Lotti Töpferová (12), která září v novém seriálu Jedna rodina, to vše dokázala! Aby taky ne, když talent podědila i po svém prastrýci. Tím není nikdo jiný než Tomáš Töpfer (71), hvězda Četnických humoresek a ředitel Divadla na Vinohradech.

Svoje vlastní dcery, Martu (48) a Terezu (49), si herec moc neužil, protože jeho první žena po rozvodu zmizela do Ameriky a nedala mu na sebe žádný kontakt. Vypátrat si je v USA nakonec musel sám a díky krajanům se mu to podařilo. Jeho herecké geny ale na úrodnou půdu v užší rodině nepadly. Byť jedna z dcer působí na mezinárodní pěvecké scéně.

O to větší radost musí mít Töpfer ze své praneteře Lotti – vnučky svého staršího bratra Pavla (74). Zjevně po Töpferovi mladším tak začínající herečka zdědila herecký talent, a dokonce má televizní roli dřív než on, který filmoval až od dvaceti. „Ano, je to můj prastrejda, mýho dědy brácha,“ potvrdila Aha! seriálová Eliška (12).

Prastrejda fandí

O tom, jak uspět na náročném castingu, se s ním prý neradila. „Moc jsem se ho neptala, ale hodně mě v tom podporuje a jsem ráda, že mi pomáhá. Chtěla bych jít rozhodně na konzervatoř. Doufám, že by mě připravil. Chodíme se na něj dívat i do divadla a líbí se mi strašně moc, jak hraje. Znám ho i ze starších filmů,“ vylíčila Aha! nadšeně svůj vztah k slavnému příbuznému. Podle režiséra seriálu Jedna rodina byly castingy na dětské hrdiny nejdelší a nejtvrdší. Jelikož postava Töpferové se věnuje tancování, musela Lotti absolvovat dvouměsíční tréninky.

Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám: Co prozradila?

Video se připravuje ...

Dva měsíce drilu

Režisér Dan Wlodarcyk (55) přiblížil složitý výběr dětských hrdinů. „Procházeli tanečními zkouškami a konzultovali jsme, které dítě nejen dobře hraje, ale které je také schopné fungovat choreograficky. Postava Elišky má vyhrávat soutěže ve společenských tancích, a ne každé dítě zvládne odtančit sambu a rumbu,“ popsal režisér. Jak se s rolí popasovala Lotti Töpferová, můžete sledovat každé úterý od 20.20 na Nově.

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude s dalšími díly seriálu O mě se neboj

Video se připravuje ...

O ČEM SERIÁL JE?

Střídavá péče svede dohromady tři úplně odlišné rodiny. A to je zdrojem neuvěřitelně vtipných situací. I když jde často o nervy, hlavní je neztratit hlavu, ať už bydlíš s kýmkoliv a kdekoliv. Nový rodinný seriál má osm dílů. Zatím...



Přečtěte si
j.p.toman
4. 1. 2023 • 08:50

Je to cirkus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.