Tajemství proměny Procházkové z Ulice: Zhubla, protože... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství proměny Procházkové z Ulice: Zhubla, protože...

Marika Procházková v seriálu Modrý kód
Marika Procházková v seriálu Modrý kód (FTV Prima)

I seriálová herečka Marika Procházková (48) se během pandemie rozhodla zapracovat na své postavě. Její hlavní prioritou krom shození několika kil byla především vybalancovaná životospráva, kterou vzhledem k dřívějšímu pracovnímu vytížení spíše zanedbávala...

Nucená pauza přinesla herečce Marice Procházkové své ovoce. Pracovně si sice na nějakou dobu kvůli zavřeným divadlům pohoršila, zato však začala vnímat signály svého těla a rozhodla se jimi poctivě řídit. To se jí náramně vyplatilo.

Loučení v Modrém kódu, Vali se rozhodla opustit Rubavu

Video se připravuje ...

„Zhubla jsem skoro třicet kilo. Jak byla zavřená divadla a nic jsem netočila, tak jsem se konečně vyspala, začala jsem si vařit a pravidelně jíst, hodně chodit pěšky a kila letěla dolů,“ pochlubila se před časem Marika Procházková. Nebylo třeba se začít orientovat v nesčetném množství diet, stačilo se jen naladit na tu správnou notu.

„Po bílé mouce je mi těžko, bílý cukr mi zase dělá bolesti hlavy a příliš častá konzumace masa přináší únavu. Takže je mi lépe s moukou žitnou, sladím medem, agávovým sirupem nebo třtinovým cukrem a maso si dávám svátečněji. Nevěřila bych, ale je to tak – když se ztiším, tělo si řekne," uvedla v rozhovoru pro magazín Lifee.

Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky

Video se připravuje ...

Že si mohla po delší době obléct oblečení, na které ve skříni padal prach, vnímá spíše jako příjemný bonus. „Vrátila jsem se k oblečení, které delší čas viselo ve skříni a já byla jen líná poslat ho dál. A dobře jsem udělala. Teda – že jsem to neudělala… Teď se parádně hodí," dodala nadšeně herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.