Cvičení moc nemusím, hlásá Gregorová: Jak tedy zhubla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Cvičení moc nemusím, hlásá Gregorová: Jak tedy zhubla?

Hana Gregorová
Hana Gregorová (archiv Blesku)

Herečka Hana Gregorová (69) šla v posledních letech s váhou rapidně dolů. Přiznala, že sportování moc nedá, protože ji to nebaví. Jak se tedy Haně povedlo svou postavu takhle zformovat?

Hana si na svou vizáž potrpí. Za každých okolností chce vypadat elegantně a krásně a zatím jí to vychází. Gregorové se povedlo krásně zhubnout a neskutečně jí to slušíc. „Za posledních asi pět let jsem opravdu několik kilogramů shodila. Šlo to ale pomalu. Nijak jsem na to netlačila,“ prozradila Hana pro časopis Sedmička. „Omezila jsem tedy pečivo, brambory, přílohy a tak nějak to šlo dolů. Naopak jsem začala jíst více zeleniny,“ prozradila Gregorová svůj fígl.

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

Pozměnit jídelníček herečce problém nedělá, ale na druhou stranu moc nedá pohybu. „Upřímně vám řeknu, že cvičení moc nemusím. Nicméně momentálně natáčím v Bratislavě seriál, kde se hodně nalítáme. Točíme i venku, takže toho pohybu je opravdu dost,“ prozradila Gregorová. Plánuje si štíhlou figuru udržovat a to se jí zatím daří.

Náměstek primátora v poutech! Dění na Ukrajině a Gregorová se vyjádřila k Písařovicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
29. 8. 2022 • 08:50

Tady tuto paní nesnáším odjakživa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.