Noční můra Gregorové: Bojím se, že bych se z narkózy neprobudila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Noční můra Gregorové: Bojím se, že bych se z narkózy neprobudila

Herečka Hana Gregorová oslavila v minulém roce 70. narozeniny, svůj věk ovšem nepotřebuje přehnaně maskovat, nebo dokonce tajit. Zároveň není novinkou, že o sebe ráda pečuje. Vytyčila si ale hranice, které by nepřekročila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Nováková
11. 01. 2023 21:28

Kůže povadlá a vyvěšená po tom co hodně zhubla.Až si najde k sobě věkem chlapa,tak bude v pohodě.Ale když má vedle sebe kolouška,tak vedle něj vypadá jak jeho babička.A bude hůř.

Frank Nitas
10. 01. 2023 19:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
11. 01. 2023 16:41

Paní možná zapomněla dodat, že tzv. napnutí kůže na krku lze provádět třeba v SR i pomocí lokální anestezie, není nutná celková narkóza. Trvá to jednu až dvě hodiny a stojí od 500 eur směrem nahoru. Jedná se o - odstranění nadbytečné kůže a vytažení svalů na krku, což pomůže ovislému a mohutnému krku.. Když vidím tu její fotku, kde dává nahoře hlavu, zdá se mi, že ten krk je už také po úpravě. Trochu změna oproti krku z minulosti.. Nevím, kdo všechno bude věřit tomu, že herečka nemá za sebou žádnou estetickou úpravu od plastického chirurga. Ale možná uvěří - její milenec a nejlepší kamarádky..

lekno
10. 01. 2023 18:45

Teď jsme se zde dozvěděli a měli by jsme věřit, že Hana Gr. nemá za sebou žádnou plastiku, vúbec žádnou estetickou úpravu od chirurgů. O její pleť pečuje celá léta jen levný mandlový krém, o kterém nedávno informovala čtenářky bulváru. Proč si tedy matně vzpomínám na ne moc starý článek z bulváru, kde paní mluvila o své plastice víček, ale že nic jiného už jako nemá upravené.. Asi se mi to jenom zdálo..

lekno
10. 01. 2023 18:47

A na netu je další info - článek z r. 2015 - „Výzor Hany Gregorovej šokuje: Má plastiky ako zahraničné hviezdy ?“
Cit.: „Okrem modelácie mezoniťami, ktorými si dopomohla k usmiatemu výzoru, má podľa odborníčky za sebou aj niekoľko ďalších estetických zákrokov. „Pani Gregorová je prirodzene pekná žena. Páči sa mi, že zákroky, ktoré podstúpila, sú decentné, nepôsobia vulgárne a zvýrazňujú len jej črty tváre. Okrem botulotoxínu, ktorým eliminovala mimické vrásky hnevu, má, nazdávam sa, mezoniťami ,vytiahnuté‘ lícne kosti a podbradok. Okrem toho má vyplnené vrásky v oblasti očí kyselinou hyalurónovou a zvýraznenú kontúru vrchnej pery rovnako pomocou tejto kyseliny. Ako som však povedala, pôsobí to prirodzene a vôbec nie rušivo,“ prezradila nám známa dermatologička, ktorá nechcela byť menovaná..“
Kde je tedy pravda, co ?

lekno
11. 01. 2023 18:43

K mému příspěvku ze dne 10. 01. 2023 18:47 -
Doplňuji zdroj citovaného: http­s://sar­m.pl­uska­.sk
Citace od dermatoložky je uvedeném článku, nachází se v kategorii Celebrity..
Osobně nemám nic proti paní Hane Gr., ale nejsem nevidomá. A myslím, že mezi mé přednosti nepatří naivní dúvěřivost. Takže ať se nezlobí, ale úplně všemu, co si zde přečtu, věřit nemohu..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.