Gregorové bylo líto Ondřeje! Má v tom prsty Písařovicová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gregorové bylo líto Ondřeje! Má v tom prsty Písařovicová?

Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová, Hana Gregorová
Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová, Hana Gregorová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Hana Gregorová (69) měla na bývalé partnerky svého syna poněkud vyhraněné názory. Zdá se ale, že Daniela Písařovicová (43) prolomila ledy. Gregorová na ní pěje samé ódy.

Zatímco první žena Brzobohatého, Johana Indráková (42) ani královna krásy Taťána Kuchařová (34) Gregorovou neoslnily, s Písařovicovou je nadmíru spokojená. Není pochyb o tom, že nový vztah prospívá i Ondřejovi. Hudební skladatel, zpěvák, textař, herec, klavírista či scenárista sklízí jeden metál za druhým. Mimo jiné i za muzikál Slunce, seno, jahody, kterému mnozí zpočátku moc šancí nedávali. 

Daniela Písařovicová: Svým rozhodnutím jsem šokovala sama sebe

Video se připravuje ...

Za Ondřejovo vysoké pracovní nasazení ale může především přísná výchova jeho otce, Radoslava Brzobohatého (†79). „Radek Ondru hrozně vedl k houslím. Už ve školce zkoušeli jeho rytmus a vzali nás do lidové školy. Radek říkal, že ho vybrali jako mimořádný talent, tak jsem čekala při příchodu červený koberec, ale bylo tam asi ještě sto dětí. To, že je dnes tam, kde je –⁠ kromě talentu, který má od boha –⁠, je Radkova zásluha. On Ondru tak terorizoval, že mi ho bylo někdy až líto,“ prozradila Gregorová v rozhovoru pro Ženy.cz. 

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
26. 7. 2022 • 00:49

Ta s těmi brýlemi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.