Kuchařová o novém muži na obzoru: Jsme stejně naladění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová o novém muži na obzoru: Jsme stejně naladění

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Blesk:PAUL DE LUNA)

Život člověka čas od času testuje a výjimkou nejsou ani známé tváře. Velkou kapitolu nedávno uzavřela modelka Taťána Kuchařová (34), jejíž na první pohled pohádkové manželství s hudebníkem Ondřejem Gregor Brzobohatým (39) ukončil ne příliš poklidný rozvod. Těžkou zkoušku nakonec oba zvládli a se svým životem se posunuli dál. Jak náročné období modelka zpětně hodnotí?

„Ten život mi pořádně naložil! Vždy jsou to zkoušky, kterými musíme projít, protože na ně máme a skrze ně rosteme,“ říká uvědoměle Taťána Kuchařová. Relativně rychlý konec velké lásky kvůli okolnostem, které modelku velmi zklamaly, nenesla zprvu vůbec dobře. Jak se však říká, všechno zlé je pro něco dobré. Taťána negativní emoce již úspěšně setřásla, jednoduché to podle jejích slov ale nebylo.

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících, a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video se připravuje ...

„Moje sebevědomí bylo hodně zkoušené. Byla to silná konfrontace,“ cituje modelku deník Blesk. „Ale teď už jsem sebevědomější a mám se krásně,“ prohlásila sebejistě Taťána Kuchařová, kterou rozvod nepoložil. Naopak se díky němu ještě intenzivněji věnuje své práci.

Náměstek primátora v poutech! Dění na Ukrajině a Gregorová se vyjádřila k Písařovicové

Video se připravuje ...

Nově začala spolupracovat s kadeřníkem Tomášem Arsovem (33). O co přesně půjde, nechce dvojice v tuto chvíli prozradit.  „Čeká nás velká spolupráce, ale zatím o ní nemůžu moc mluvit,“ řekl výše zmíněnému deníku Arsov. „Jsme stejně naladění. Sleduji Tomášovu práci už dlouho a jsem ráda, že jsme se dali dohromady,“ vyjádřila se ke spolupráci modelka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.