Brzobohatý emotivně o Písařovicové: Otevřel své nitro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Brzobohatý emotivně o Písařovicové: Poprvé otevřel své nitro

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová (CNC: Marek Pátek)

„Cejtím se být šťastnej. Jsem nadšenej, že mi to hvězdy dopřály, že jsem našel odvahu se touhle cestou vydat,“ přiznal Ondřej Brzobohatý (39) aktuální pocity ze vztahu s Danielou Písařovicovou (43) v talkshow Face to Face. A jak se ti dva vůbec poznali?

„Já jsem byl na derniéře hry Rozloučení z Donem Quijotem, nebo tak nějak to bylo, kde hraje můj kamarád Ondra Brousek Sancho Panzu, a on tam řekl takovou větu – dvě nešťastné lásky tvoří jednu šťastnou. A na tý derniéře jsem byl s Danielou... A v tu chvíli jsme se na sebe oba dva podívali,“ popsal přeskočení pověstné jiskry Ondřej Brzobohatý.

Do Brzobohatého zamilovaná Písařovicová: O touze po dítěti!

Video se připravuje ...

A fešný muzikant během zpovědi kupodivu nezapomněl ani na bývalku Kuchařovou (34): „Mám úctu k životu, který jsem vedl s Taťánou. Vážím si každého roku, který jsem po boku Taťány prožil. Mě by ani nenapadlo to tímhle způsobem nějak znehodnocovat. I to je důvod, proč jsem o tom mluvit nechtěl, protože si to nezasloužíme – ani jeden z nás."

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
23. 8. 2022 • 23:49

Hezká, vtipná, nápaditá, na nic si nehraje, usměvavá, přátelská, živá, prostě prima ženská. To jsou stále kecičky o jejím vzhledu, Držím jím palce a Vy se koukněte do zrcadla na sebe!

Alva
23. 8. 2022 • 08:48

Nechápu a může mi to být jedno, prostě umělci.

defakto
22. 8. 2022 • 19:25

... Ondro , ty tak kecáš !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.