Kuchařová kontra Brzobohatý: Co se stalo s mezonetem za 25 mega? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařová kontra Brzobohatý: Co se stalo s mezonetem za 25 mega?

Byt Kuchařové a Brzobohatého už je prodaný.
Byt Kuchařové a Brzobohatého už je prodaný. (Westwing)

Ještě před rokem nechala modelka Taťána Kuchařová (34) nahlédnout veřejnost do rozlehlého bytu ve stylu Provence, který si zařídila s exmanželem Ondřejem Gregor Brzobohatým (39) podle jejich společného vkusu. Nyní už několikamilionová nemovitost říká pane někomu jinému. Prodej smíchovského mezonetu byl jejich posledním společným krokem, odteď už si jde každý vlastní cestou.

„Protože jsme s Ondřejem romantické duše a protože milujeme vše francouzské: od starých filmů, historie, sýrů, vína, Riviéru až po polibky, naše hnízdo a pracovní ateliér v jednom jsme si zařídili ve stylu Provence,“ chlubila se ještě před rokem na svém instagramovém profilu Táňa, jak tehdy napsal web Expres.cz.

Ondřej Brzobohatý otevřeně o svém soukromí! Nestěžuji si

Video se připravuje ...

Nyní, po ne zrovna klidném odloučení, chtěli Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý kapitolu manželství uzavřít se vším všudy. Ani jednoho nelákalo setrvat v bytě, který společně zařizovali. Proto se ho bývalí manželé rozhodli podle informací časopisu Rytmus života prodat. Majitele již tento luxusní mezonet o celkové ploše 190 metrů čtverečních údajně má. Deník Blesk následně zjistil, že se Miss World 2006 vrátila do svého vinohradského bytu, zatímco Ondřej obývá byt poblíž Malostranského náměstí.

Ondřej Brzobohatý má jasnou: Rozvodovou válku s exmanželkou Táňou by rád ukončil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.