Konec lásky, začátek mejdanu: Kuchařová a Brzobohatý roztáčí miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Konec lásky, začátek mejdanu: Kuchařová a Brzobohatý roztáčí miliony

Drsný rozvod Brzobohatého s Kuchařovou: Z manželství vyšli bohatší o miliony!
Drsný rozvod Brzobohatého s Kuchařovou: Z manželství vyšli bohatší o miliony! (Foto: Instagram)

Je dobojováno! Po dlouhých měsících obviňování, kdo nese na krachu manželství Taťány Kuchařové (34) a Ondřeje Brzobohatého větší podíl viny, kdo bude bydlet v luxusním bytě na Smíchově a který z bývalých manželů toho druhého vyplatí, je konečně klid! Aby ne. Oba si přišli na slušné peníze.  

Bývalí manželé podepsali majetkové vyrovnání, ve kterém se zavázali k podeji luxusního bytu v lukrativní části pražského Smíchova. V dohodě je deklarováno, že se z prodeje nemovitosti vyplatí hypotéční úvěr, kterým byla nemovisto zatížena, dále servis zprostředkovatelské realitní kanceláře a zisk si bývalí manželé rozdělí rovným dílem. 

Jak informoval deník Blesk, byt se Kuchařové a Brzobohatému podařilo prodat za 45 milionů korun, z čehož majoritní podíl milionů připadl bance, 1,36 milionu si naúčtoval  zprostředkovatel, částku přesahující 8 milionů korun si pak rozdělili bývalí manželé. Nyní již mají finanční prostředky na svých účtech a nic nebrání dalším plánům do budoucna. 

Prostor X: Rozhovor s Taťánou Kuchařovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.