Větší trauma než z Ondřeje! Kuchařová šokuje drsnou minulostí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Větší trauma než z Ondřeje! Kuchařová šokuje drsnou minulostí

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová  (Blesk:Martin Hykl)

Modelka a Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová (34) nedávno přiznala, že stále ještě dochází k terapeutovi. Kdo by si však myslel, že ji trápí bývalý manžel Ondřej Brzobohatý (39), mýlil by se. Duši křehké krásky pochroumal docela jiný muž. 

Málo se ví, že Taťána je rozená Slovenka, původně měla v rodném listě uvedené jméno Tatiana Sklenárová - po svém biologickém otci. „Biologický táta ke mně měl přístup jen občas a velmi omezeně, ale chápu, proč to tak muselo být, nedivím se tomu z dnešního pohledu,“ přiznala v pořadu Povídej. Po rozvodu rodičů ji matka nechala přejmenovat na Taťánu, přičemž rovnou přijala i příjmení po otčímovi, Kuchařová.

Táňa Kuchařová z nadace Krása pomoci debatuje se seniorkami o budoucnosti

Video se připravuje ...

Rány z dětství ale očividně nejsou ještě zhojené. Naopak jsou předmětem pravidelných sezení s terapeuem. „Přiznat si vlastní slabost je přednost a je dobré mít k ruce terapeuta, který s vámi probírá vaše trápení nebo věci, které se vrací. Vždycky mě to posune dál,“ popsala důvody Táňa. 

Zda už je připravená ale i na lásku, je otázkou. Blesk ji přistihl při toulkách večerní Prahou zavěšenou do jakéhosi sympaťáka, který na ní prý mohl oči nechat... Kuchařová ale identitu přítele, anebo snad jen kamaráda zatím neodtajnila. 

Putin prý trpí těžkými chorobami. Severní Korea má pomáhat Rusku a zamilovaná Kuchařová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.