Začátky Písařovicové a Brzobohatého: Před 9 lety ve StarDance... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Začátky Písařovicové a Brzobohatého: Před 9 lety ve StarDance...

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzoboatý (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek)

Tak přeci se znají déle! Ostře sledovaný pár Daniela Písařovicová (43) a Ondřej Gregor Brzobohatý (39) se poprvé setkali již během taneční soutěže StarDance, a to v roce 2013, kdy v soutěži účinkoval nejen hudebník, ale i jeho tehdejší partnerka Taťána Kuchařová (34).  

Mnozí měli za to, že k seznámení Daniely a Ondřeje došlo až během vysílání zábavné primácké show Inkognito. Tyto domněnky ale vyvrátila samotná moderátorka DVTV. „Ne, známe se déle, z doby, kdy Ondra vystupoval ve StarDance a já tehdy moderovala tiskovou konferenci, na které se páry představovaly, a pak ještě z tiskové konference po skončení přenosu. Do Inkognita jsem přišla, když byl náš vztah úplně čerstvý,“ uvedla vše na pravou míru Písařovicová v rozhovoru pro Magazín deníku Právo. Samotná moderátorka ve StarDance též soutěžila, to se ale psal rok 2018.

Do Brzobohatého zamilovaná Písařovicová: O touze po dítěti!

Video se připravuje ...

Podle jejích slov jiskra mezi ní a Ondřejem skutečně přeskočila až po rozpadu muzikantova vztahu s Miss World 2006. „Mám svědomí čisté, ničí vztah jsem nerozbila, a hlavně jsem ani nemohla ovlivnit reakci, která přišla,“ hájí se Daniela, která měla s hledáním toho pravého dlouhodobé trable. Chvíli už snad ani nedoufala, že by svého prince na bílém koni skutečně našla.

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...

„Byla jsem jako na houpačce, jednou plná víry, že se to stane, pak zase víceméně smířená s tím, že mě nakonec velká láska mine, že mým osudem bude život bez partnera,“ cituje úspěšnou moderátorku web Super.cz. Nakonec se jí podařilo najít štěstí po boku talentovaného hudebníka. Nutno dodat, že vztahu ze začátku málokdo fandil vzhledem k bouřlivému rozpadu manželství Ondřeje a Táni krátce před potvrzením tohoto nečekaného páru českého showbyznysu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.