Písařovicová konečně zlomila Brzobohatého: Sice mrmlal, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Písařovicová konečně zlomila Brzobohatého: Sice mrmlal, ale...

Český Slavík 2022: Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Český Slavík 2022: Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Láska Ondřeji Gregor Brzobohatému (39) a Daniele Písařovicové (43) jen prospívá. Svůj vztah již neskrývají a rychle se zařadili mezi ty hvězdné páry, které pořadatelé chtějí vidět na svých akcích. Jednak přilákají pozornost svými slavnými jmény, a pak umí bavit!

Oba dva v minulosti zazářili v taneční show soutěži Star Dance, své zkušenosti tak letos mohli zúročit ku příležitosti 5. ročníku Roztančeného divadla. Neblýskli se však na parketu, nýbrž usedli v porotě. Společnou interakci na veřejnosti mají zažitou díky primácké show Inkognito, a tak nebylo pochyb, že právě oni dva byli sázkou na jistotu.

Daniela Písařovicová: Proč moderovala v cizích botách?

Video se připravuje ...

Jak napsal server Expres, moderátorka DVTV a hudebník si ze sebe umí dělat legraci a pryč jsou ty časy, kdy by se je člověk neopovážil považovat za vtipálky. Celou taneční událost prokládali humorem a bylo patrné, že tito dva se tak dlouho hledali, až se konečně našli. „Především máme stejný smysl pro humor. A to si myslím, že je základ vztahu,“ konstatovala novinářka. Optimismus a dobrou náladu nevyzařovali jen vzájemně, ale uměli je prodat i ostatním.

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...

Hudebník a herec, který dříve působil upjatým dojmem, jako by roztál, na čemž má svůj podíl právě Daniela. Že má na něj dobrý vliv, dokazuje i skutečnost, že se ho snaží vést k zdravějšímu životnímu stylu. „Sice poprvé mrmlal, ale chodíme spolu běhat,“ přiznala výše zmíněnému webu. Ačkoli ve velkou lásku Daniela dříve již přestala doufat, nakonec se jí dlouhé čekání vyplatilo.



Přečtěte si
libi
22. 11. 2022 • 15:44

Ona není ošklivá žena,jen se vůbec nehodí k Brzobohatemu, vysoká, stárnoucí žena.
Ale my s nimi nežijeme, nejspíš si vyhovují

libi
22. 11. 2022 • 15:44

Ona není ošklivá žena,jen se vůbec nehodí k Brzobohatemu, vysoká, stárnoucí žena.
Ale my s nimi nežijeme, nejspíš si vyhovují

ppadys13
21. 11. 2022 • 17:59

Nevím jak komu,ale mě připomíná babochlapa.

Vera Filipova
21. 11. 2022 • 17:15

Však ona taky není žádná modelka😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.