Brzobohatý přiznal problém s Písařovicovou: Začátek konce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brzobohatý přiznal problém s Písařovicovou: Začátek konce?

Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Oba jsou součástí veřejného dění, jejich práce je ovšem velmi odlišná. Zatímco hudebník a příležitostný herec Ondřej Gregor Brzobohatý (39) umí brát práci s nadhledem, třebaže jí nemá zrovna málo, pro jeho partnerku, moderátorku Danielu Písařovicovou (44), je práce jednou z hlavních priorit. Podle toho k ní také přistupuje.

Není to tak, že by měl Ondřej Gregor Brzbohatý málo práce. Hlavu má momentálně plnou muzikálů, s nimiž slaví úspěch v Hudebním divadle Karlín, a těšit se na něj můžeme i v pokračování minisérie Iveta, kde ztvární hudebního mistra Ladislava Štaidla (†75). Zodpovědnosti má ažaž, to ovšem neznamená, že si neumí dopřát chvíle klidu.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

Ty v poslední době vzhledem k prezidentským volbám postrádá jeho přítelkyně Daniela Písařovicová, která v rámci DVTV dělá především rozhovory, ale kvůli volbám již cestovala i do štábů prezidentských favoritů. Větší odpočinek v poslední fázi prezidentské kampaně tedy u Daniely spíše nepřichází v úvahu.

Právě její soustředění na práci a uspořádání priorit na ní Ondřej velmi obdivuje. „Já žiju, neřekl bych s workoholičkou, ale moje přítelkyně je velmi zaměstnaná žena. Je to velmi zodpovědná žena. A se zodpovědností to je u mě problém. Někdy se přistihnu v bohémském světě, kdy kalendář pro mě více méně nic moc neznamená. A ona je velice poctivá ve všech věcech. Je pro mě velkou inspirací," zapěl ódy na přítelkyni Brzobohatý v novácké Víkendové Snídani.

Daniela Písařovicová: Proč moderovala v cizích botách?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5348500
18. 1. 2023 • 17:27

Brzobohatý je přelétavý pták a k Pís.se vůbec fyzicky nehodí, ona je takové dlouhé bidlo, za zenitem. Čekala dlouho na partnera, ale s tímto štěstí neudělá.....

Huga
18. 1. 2023 • 09:43

Tesařík A ty jsi ubohá pologramotná debi.ka.

Alva
18. 1. 2023 • 09:42

Včera se psalo, že pokukoval po nějaké zpěvačce z muzikálu,kvůli které Dyk odešel, takže tento pán evidentně není pro manželství a p. Písařicová, jak tady píší diskutéři, nevím ,ale nic na ní nevidím, ujel ji vlak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.