Odhalení Brzobohatého: Před Písařovicovou měl v posteli ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odhalení Brzobohatého: Před Písařovicovou měl v posteli ...

Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová (TV Prima)

Před rokem se Vánoce u Ondřeje Gregor Brzobohatého (39) nesly ve znamení krachu manželství s modelkou Taťánou Kuchařovou (34). Letos už je vše zcela jinak a svátky bude trávit po boku své přítelkyně, moderátorky Daniely Písařovicové (44).

Hudebníka čekají po bouřlivém roce, ve kterém se rozvedl se svou dlouholetou partnerkou Taťánou Kuchařovou, klidné svátky. Ty jsou pro něj speciální nejen tím, že je poprvé oslaví se svou novou přítelkyní, ale i tím, kolik tradic vzhledem ke svému česko-slovenskému původu musí dodržovat.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

„Pro mě je tradiční mít na štědrovečerní tabuli kapustnicu, což je vlastně taková zelňačka. Ta zásadně nesmí chybět. Ona samozřejmě ještě v kombinaci s bramborovým salátem a smaženým řízkem vytvoří zajímavou chemicko-fyzikální záležitost při procesu dívání se na televizi, což zbytku rodiny kolikrát nepůsobí radost, ale ta chuť je úžasná,“ přiznal pobaveně v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Ačkoli za ta léta obdržel mnoho darů, favorita mezi nimi dodnes má. Svého času na něj nedal dopustit a měl ho u sebe co nejblíže!  „Vyrostl jsem v rodině, kde si máma dávala opravdu záležet na tom, abychom dostali dárky, které si moc přejeme. Dodnes si pamatuji na velkou postavičku wrestlera, který se jmenoval Sting. Toho jsem nejvíc miloval. Jak někdo má plyšáka, já měl tuhle umělohmotnou postavičku. Spal jsem s ní v posteli třeba osmnáct let, pak se mu ulomily nožičky,“ svěřil se Brzobohatý, jehož ztráta oblíbené hračky nyní již netíží.

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...

„Teď mám v posteli úplně jiné nožičky, také dlouhé,“ narážel šibalsky na svou přítelkyni Danielu Písařovicovou, se kterou bude na Vánoce vůbec poprvé. „Doufám, že proběhnou v klidu a míru. Ostatním bych přál to samé. Myslím, že to je podstata Vánoc,“ dodal s pokorou Ondřej Gregor Brzobohatý.



Přečtěte si
Ruda Neruda
21. 12. 2022 • 17:35

Bude s Jardou.😀

Ruda Neruda
21. 12. 2022 • 17:31

Letos bude s Jardou. 😀

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.