Písařovicová a Brzobohatý: První velká zkouška vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Písařovicová a Brzobohatý: První velká zkouška vztahu!

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý (CNC_Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Velkou zkouškou stability každého vztahu je obvykle první společná dovolená. Páreček totiž spolu musí trávit 24 hodin v kuse a nikoliv jen večer při vínku po práci, kdy jsou oba rádi, že jsou rádi. Jak to dopadlo u Daniely Písařovicové (43) a Ondřeje Brzobohatého (39)?

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová si před nedávnem vyrazili do New Yorku, kde strávili celý týden. „Byla jsem tam s muzikantem, užila jsem si to muzikálově. Byli jsme na pěti muzikálech, bylo to naprosto super. Bála jsem se, že tomu nebudu rozumět, titulky tam nejsou. Kromě rapujícího muzikálu jsem, myslím, chytla úplně vše. Jsem za to moc ráda," okomentovala program pobytu v Americe Daniela na Super.cz.

Moderátorka Thálií Daniela Písařovicová: Byla jsem náhradou na poslední chvíli

Video se připravuje ...

A protože po jejich návratu předvedla dvojice na Tháliích ukázkově vrkající hrdličky, dovolenkový test jejich lásky proběhl očividně na jedničku. I když, není všechno zlato, co se třpytí! „Spala jsem tři hodiny. Ale snažím se fungovat. Musím potvrdit, že od určitého věku jsou jet lagy znát. A někdy se z nich člověk ani neprobere," přiznala Písařovicová, která předávání divadelních cen navíc i bravurně odmoderovala. 

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.