Písařovicová se obává reakce lidí: Zatím mi to procházelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová se obává reakce lidí: Zatím mi to procházelo

Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová (Foto: FTV Prima, M. Hykl)

Moderátorka Daniela Písařovicová (43) byla v poslední době skloňovaná především kvůli vztahu s Ondřejem Brzobohatým (39). Teď se jí navíc hrne jedna pracovní nabídka za druhou a moderuje o sto šest. Lidé by proto mohli mít pocit, že už jí je všude plno.

A přesně to Písařovicovou trápí. „Je fakt, že toho mám teď hodně, ale doufám, že lidi nebudou mít pocit, že když otevřou lednici, vyskočí na ně Písařovicová. To bych byla nerada," svěřila se pro Super.cz. Nedávno jí například na poslední chvíli povolali, aby zaskočila za nemocného Ondřeje Kepku a moderovala místo něj Thálie.

Moderátorka Thálií Daniela Písařovicová: Byla jsem náhradou na poslední chvíli!

Video se připravuje ...

Daniela tedy musela narychlo vymyslet outfit, proto okamžitě volala své návrhářce Lence Mulabegovič. Ta jí během tří hodin dokázala ušít krásné šaty. „Nakonec jsem sice oblékla jiné, které už byly v ateliéru, protože se mi zdály noblesnější, ale nakonec jsem si je vzala o týden později na charitativní koncert nadace Alsa," pronesla moderátorka.

Pisařovicová si celkově s výběrem oblečení moc neláme hlavu. „Ale já to mám vždycky na poslední chvíli. I dneska. Koukla jsem do skříně a vybrala, na co mám zrovna chuť. Jsem v tom taková střelkyně. Zatím mi to procházelo. Nemám to promyšlené a měla bych na tom zamakat," dodala se smíchem moderátorka.

Daniela Písařovicová: Proč moderovala v cizích botách?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
5. 2. 2023 • 11:24

Ještě by si měla ohlídat,aby si ten její sebestřednej frajírek nezapoměl udělat na hlavě tu příšernou,mastnou vlnu.Je menší než Písařovicová, tak se to snaží zamaskovat,ale výsledek je 0.

Květoslava Velanova
17. 11. 2022 • 11:19

To jsou fakt starosti, co na sebe - boty a šaty. To,že rozbila manželství jí vůbec netíží.

j.p.toman
13. 11. 2022 • 14:46

Jen jí nechte, ať se bojí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.