Písařovicová kápla božskou: UTAJENÝ ROMÁNEK S JÁGREM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Písařovicová kápla božskou: UTAJENÝ ROMÁNEK S JÁGREM

Daniela se s Jardou potkala na oslavě 80 Gotta
Daniela se s Jardou potkala na oslavě 80 Gotta (instagram.com, David Kunrát)

Ložnicí legendární šedesát osmičky prošlo už mnoho žen, a ty co ne, o těch se to minimálně šuškalo. Jak to bylo ale v případě charismatické moderátorky a současné přítelkyně Ondřeje Brzobohatého (38)? 

Klevety hýbou světem, některé z nich ale vznikají zcela nevinně - třeba jen na základě prachprosté fotky. Na té se před časem objevila Písařovicová (43) po boku Jágra (50) a hned z toho byla pořádná polízanice. 

Brzobohatý a Písařovicová přiznali, že vymýšlí vlastní pořad.

Video se připravuje ...

„To mě pobavilo, potkali jsme se na osmdesátinách Karla Gotta, kde vznikla jedna fotka, když jsem se bavila s ním, Richardem Krajčem a Karin Babinskou. Richard si tu fotku dal na Instagram a začala se šířit fáma, že mezi námi něco začíná. A tady celý příběh končí, na Jaromíra nemám ani telefonní číslo,“ vysvětlila Daniela pro Magazín deníku Právo.

Nebyla ale jediná. Zlí jazykové k Jágrovi přišpendlili i románek s kráskou Lucií Kovandovou (28), dnes už Holíkovou. Ta u Jágra měla ale podle všeho jen přespat. 

Moderátorka Thálií Daniela Písařovicová: Byla jsem náhradou na poslední chvíli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
25. 10. 2022 • 17:37

Kápla.. A co jako teď ? Každý si bude stejně myslet své. Kdyby si oba nasadili na focení tmavé brýle, byl by možná klid bez pomluv. Takhle – třeba nejsem jediná, které se zdá, že z jejich očí se směje jiné „kápnutí“, které blíže raději nejdu rozebírat. Možná zdání klame, možná ne.. No aktuálně doporučuji jako vhodný doplněk k pohodě – přívěsek z přírodního kamene ametystu, který mimo jiné pomáhá i na paměť. Aby se nestalo, že moderátorka potká po 20 letech zralého vlčáka v jeho nejlepších letech, který bude reagovat podobně jako Kája z č. komedie Dědictví : „Bohužel, já si nepamatuji. Prosím vás, nezlobte se, ale já hrozně spěchám. Je mi líto.. Bavte se dobře, já pospíchám.“ Sorry, trochu jsem si dělala srandu. A teď už opravdu mizím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.