Písařovicová náhle otočila: Fanoušci jsou v šoku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Písařovicová náhle otočila: Fanoušci jsou v šoku!

Daniela Písařovicová na Thálie vynesla šperky skoro za 5 milionů.
Daniela Písařovicová na Thálie vynesla šperky skoro za 5 milionů.  (Blesk - Martin Hykl)

Daniela Písařovicová (43) vyhlásila válku šedi! Z New Yorku se totiž přihlásila v superbarevném kompletu! Fanoušci jsou nadšení! Dokonce ji prohlásili za novou trendsetterku. 

Doby, kdy bývala Písařovicová nenápadná, jsou nenávratně pryč. Po odchodu z televize vynáší jeden výrazný model za druhým! Jestli jí vliv novou krev do žil spokojený vztah po boku Ondřeje Brzobohatého(38), anebo si jen nyní může po odchodu z DVTV dovolit na sebe více upozornit, je otázkou. 

Do pořadu Inkognito zavítala Hana Gregorová. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová museli hádat, o koho jde!

Video se připravuje ...

Jedno se však musí nechat - neuvěřitelně jí to sekne. Dokonce tak, že ji někteří začali přirovnávat k ikonické Simoně Krainové (49), která také nesdávno oslnila outfity z města, které nikdy nespí. Kromě nové image Daniela ale překvapuje i rozšířením aktivit. Nedávno odmoderovala ceny Thálie a patřičně si to užívala. „Byl to nádherný večer, až neuvěřitelná nálada. Hned tak se mi nepoštěstí být tak blízko hereckému světu,” prozradila po udílení Blesku. Navíc se v poslední době ukázala se i jako velmi nadějná zpěvačka!

Moderátorka Thálií Daniela Písařovicová: Byla jsem náhradou na poslední chvíli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
21. 10. 2022 • 10:48

Helenatrojska přesně vyjádřeno, naprosto s vámi souhlasím. Písařovicová je přirozeně krásná a také je inteligentní.

lekno
20. 10. 2022 • 14:20

Je to prostě česká Julia Roberts a basta ! Výška sedí, úsměv od ucha k uchu také. Jen hnědá vlnitá hříva chybí , ale to se dá zařídit - změna je život.. Snad už bude diskutující - Helenatrojska spokojen. Ano, není nad přirozenost !

Helenatrojska
20. 10. 2022 • 11:36

Vám ta Písařovicová ale leží v žaludku, milá Martino... Co Vám na ní může tak vadit? Asi to, že je krásná, elegantní, oduševnělá a navíc velmi inteligentní. Zřejmě se ztotožňujete s vyumělkovanými barbínami s nalepenými řasy, uměle zahuštěnou hřívou, kolagenem v obličeji a omezenějším obsahem znalostí, že ano?! Koukněte se na osobnosti za hranicemi na západ naší země. Těm může Písařovicová být rovnocenným partnerem neboť tam se cení přirozenost, osobnost a intelekt! Je mi Vás upřímně líto neboť závist je opravdu ošklivá vlastnost

lekno
19. 10. 2022 • 21:17

Dík..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.