Konflikt zachycený na objektiv? Brzobohatý přiškrtil Písařovicovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konflikt zachycený na objektiv? Brzobohatý přiškrtil Písařovicovou

Ondřej chytil Danielu rázně pod krkem. Zdálo se, že jí to nevadí.
Ondřej chytil Danielu rázně pod krkem. Zdálo se, že jí to nevadí. (Marek Pátek)

Filmové Karlovy Vary jsou už minulostí, fanoušci zhlédli desítky zajímavých filmů, zblízka viděli hvězdy zářivé i ty menšího věhlasu, užili si nočních eskapád i večírků, společenský život měl opět grády − a tady je malé ohlédnutí za podařeným festivalem.

Už v pátek si červený koberec spletla s plážovým dýchánkem spisovatelka Radka Třeštíková (41). Její model Gauguinovy Tahiťanky bral dech, byl vcelku sexy, ale na slavnostní defilé toalet se nehodil. Své ukázaly i další dámy, bylo o čem mluvit. Také poměrně čerstvý pár v showbyznysu Ondřej Brzobohatý(39) – Daniela Písařovicová (43) odhodili stud a pěkně cukrovali a milískovali se a užívali lázeňsko-festivalové pohody. Možná až moc! Dýchá ještě?

Reakce na vystoupení ve Varech

Video se připravuje ...

Mišík junior (25) vyvedl mladou Kubelkovou, začínající modelku Natálii Jiráskovou (17). Herec Jiří Dvořák (55) se zase ukázal se slovenskou moderátorkou a herečkou Martinou Zábranskou (28). Desetibojařský šampion Roman Šebrle (47) se promenoval nocí s novým objevem, neznámou blondýnou na vysokých podpatcích a potvrdil pověst milovníka, když spolu záhy zmizeli na hotelovém pokoji. Del Toro na pivu A hlavně jsme viděli hvězdy skutečné a nejzářivější. Nejprve dorazil Američan Benicio del Toro (55), byl bezprostřední, dal si s šéfem festivalu Bartoškou pivo a rozdával podpisy i úsměvy. A jako profík se prezentoval i Australan Geoffrey Rush (70), naprostý pohodář! Bolek Polívka byl »třetím do mariáše«, valašská superstar do téhle společnosti bezpochyby také patří...

Nový objev Bartošky juniora Denisa Mendrejová: Jak to mám s Jankem?

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
ivanak
10. 7. 2022 • 08:02

Šlechta se pobavila a plebs se tím denně může bavit v bulváru...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.