Hudebník Vladimír Mišík (75): Okamžitá operace srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hudebník Vladimír Mišík (75): Okamžitá operace srdce!

Vladimír Mišík s kapelou na koncertě v karlovarském letním kině
Vladimír Mišík s kapelou na koncertě v karlovarském letním kině (Zbyněk Pecák)

Pořádný strach nahnal zpěvák Vladimír Mišík (75) svým nejbližším! Zradilo ho srdíčko a báli se o jeho život. Okamžitá operace ho naštěstí zachránila a zotavuje se. Syn Adam (25) promluvil o tom, jak na tom jeho tatínek skutečně je!

Včasný zásah kardiologů zachránil život zpěvákovi Vladimíru Mišíkovi. Lékaři mu diagnostikovali selhání srdce a okamžitě se musel podrobit náročné operaci. „Tatínek na tom skutečně nebyl dobře. Musel podstoupit operaci v Motole, jeho selhání srdce nás hodně vyděsilo,“ přiznal Aha! syn Adam Mišík, který jde v showbyznysu v otcových šlépějích. „Bohužel to ke stáří patří a je důležité se o sebe starat. Taky poslouchat lékaře,“ říká Adam, který si prožil o milovaného tatínka hodiny pořádného strachu.

Adam Mišík se utká v boxu! Zatím tají svou taktiku na soupeře

„Takové chvíle sice patří k životu, ale jsem opravdu rád, že to máme za sebou a táta je v pořádku. Už dokonce zase srší humorem,“ raduje se Mišík junior. „Po náročné operaci následovaly rehabilitace a už ho máme doma, kde se zotavuje. Dokonce ho to už zase táhne do oblíbené hospůdky, ale musí dodržovat dietu,“ dodal zpěvák. Alkohol má táta zakázaný. Adam má radost nejen z otcova uzdravování, ale i čerstvého vztahu s Natálií Jiráskovou (17), dcerou modelky Ivy Kubelkové (45).

Adam Mišík prodává kokain a chce udělat BANGER. První záběry ze stejnojmenného filmu režiséra Adama Sedláka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 6. 2022 • 08:22

Já viděla a slyšela Mišíka seniora hrát před lety v ve Veletržním paláci a byla to hrůza pro oko i sluch už tenkrát, tak nevím jak může někde ještě koncertovat. Navíc ho na Letné potkávám, dědeček s hůlčičkou,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.