Donutil v objetí plavovlásky: Načapala je manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Donutil v objetí plavovlásky: Načapala je manželka

Herec měl asi doma co vysvětlovat...
Herec měl asi doma co vysvětlovat... (CNC_Martin Hykl)

Herec a bavič Miroslav Donutil (71) se nezdá! Jakmile ho manželka na okamžik spustí z očí, hned se kolem něj točí krásné ženy. A on si jejich přítomnost jaksepatří užívá!

Co se stalo, když ho v objetí s půvabnou blondýnkou nachytala jeho paní? V chodbě zadní části hotelu Pupp odchytla Donutila neznámá, velmi přítulná blondýnka se zatraceně hlubokým dekoltem až na pupík.

Škoda Enyaq iV: Reklama s Miroslavem Donutilem

Video se připravuje ...

Tajemná kráska se s hercem fotila, došlo na nějaké to objímání a možná i letmé polibky oddané fanynky... Rozhodně to nebyla otázka pár vteřin! A do jejich vřelého loučení pak zpoza rohu vstoupila hercova manželka Zuzana, s níž Donutil letos slaví neuvěřitelných 45 let fungujícího vztahu. Nebyla situací dvakrát nadšená a možná došlo i na nějakou tu jízlivou poznámku. Na druhou stranu, na to, že se kolem jejího muže vždy točily vilné krásky, musí být za tu dobu, co jsou svoji, již tak trochu zvyklá...

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.