Podfuk ve Špuntech na cestě: JAK TO BYLO DOOPRAVDY S ROBUREM?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podfuk ve Špuntech na cestě: JAK TO BYLO DOOPRAVDY S ROBUREM?!

Pokračování Špuntů na vodě je na spadnutí
Pokračování Špuntů na vodě je na spadnutí (ČT)

Za volantem slavného východoněmeckého autobusu Robur se v seriálu Špunti na cestě znovu objevil David Novotný (52) alias představitel Davida. On a také jeho kolegové, včetně Miroslava Donutila (71), ale tohoto veterána řídí před kamerou jenom jako. Na silnici by s ním totiž jet nemohli!

Už osmý díl Špuntů na cestě odvysílala včera večer Česká televize. Herci autobus řídit nemůžou z jednoho prostého důvodu. „Nemají na to řidičské oprávnění! Takže ty scény, kdy autobus jede po silnici, jsme dělali buď tak, že ve skutečnosti jel na jiném velkém autě nebo jsme některé scény natočili v ateliéru před projekčním plátnem,“ přiznal režisér Špuntů Jiří Chlumský (63). Aby mohli autobus opravdu šoférovat, potřebovali by herci řidičák typu D, který ale ani jeden nemají. „I tak by se to ale špatně natáčelo. Herec se pak musí soustředit na jízdu a na kameře je to znát,“ dodal Chlumský.

Langmajer, Liška a Čermák: Letní komedie Špunti na vodě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.