Dyková o seriálu Špunti na cestě: Trpěla vedrem kvůli těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dyková o seriálu Špunti na cestě: Trpěla vedrem kvůli těhotenství

Bylo vidět, jak se Dyková během natáčení pěkně potila.
Bylo vidět, jak se Dyková během natáčení pěkně potila. (Reprofoto ČT)

Čtvrtý díl oblíbených Špuntů na cestě ukázal, jak náročné bylo natáčení pro Tatianu Dykovou (43) alias Nelu. V příběhu totiž hraje těhotnou a to se na herečce v horkých dnech, kdy seriál režisér Jiří Chlumský (63) loni v létě natáčel, každou chvíli projevovalo.

Tatiana totiž musela pod oblečením nosit speciální vycpávky, který jí vytvářely těhotenské bříško. Ty hřejí a nejsou vůbec lehké. „Je to samozřejmě určitý handicap a otrava. Když bylo teplo, tak se potila, nebylo jí to příjemné,“ popsal deníku Aha! režisér Chlumský. Ten musel často záběry s Dykovou přetáčet, protože se moc leskla.

Podle režiséra se ale herečka chovala vysoce profesionálně. „Zvládla to mistrovsky a s přehledem. Když Táně připnuli to bříško, tak ji to změnilo a najednou to vypadalo, že je těhotná. Mám pocit, že s tím neměla problém si to představit,“ dodal Chlumský. Režisérovi na oplátku vysekla poklonu i sama Dyková. „Je to tak báječný člověk. Všichni ze štábu ho mají rádi. Je obrovsky lidský a s velkým smyslem pro humor. Moc mě baví s ním pracovat,“ prohlásila herečka.

Táňa Dyková o setkání s Jiřinou Bohdalovou: Poslala mě do p*dele!

Video se připravuje ...

Místo moře Česko

Příběh třináctidílného seriálu začal na konci školního roku, kdy se rodina těšila na dovolenou v Chorvatsku. Bohužel souhrou událostí výprava k moři padla. A začalo nové dobrodružství. „Jde o seriál ze života, ale tím, že jde o humornou záležitost, se to celé posouvá k rodinné komedii,“ popsal režisér Chlumský. Příběhy z dovolené rodiny Veselých uvidí diváci každý páteční večer až do začátku dubna.

Meda, představení uvedené na letní scéně Musea Kampa k 100. narozeninám Medy Mládkové.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.