Výčitky Dykové kvůli dětem a Vojtovi: Tohle zavánělo průšvihem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Výčitky Dykové kvůli dětem a Vojtovi: Tohle zavánělo průšvihem!

Tatiana Dyková, Vojtěch Dyk
Tatiana Dyková, Vojtěch Dyk (profimedia)

Před koronavirovou pandemií mnozí z nás byli pohlcení prací i sebou samými. Podobně žila také herečka Tatiana Dyková (42), kterou vlastně nucená pauza napravila.

Nebýt covidu-19, doma už ji nejspíš ani nikdo neznal, jak píše časopis Čas pro hvězdy. „Předtím jsem hodně pracovala, tak jsem z toho domácího rytmu vypadla,“ uvědomila si herečka. Jelikož bývala více před kamerou a v divadle, měla najednou možnost opět v plné síle poznat, jak to doma vůbec chodí, a co její synové prožívají. „Na začátku to asi bylo trošku náročnější, ale spíš tou celkovou situací, že jsem nevěděla, co bude. Ale pak jsme si v tom našli určitý řád, převážně jsme byli na chalupě a tam to na člověka tolik nedoléhalo,“ svěřila se Tatiana Dyková.

Tatiana Dyková na pohřbu Šafránkové: Věděla přesně, co chce

Video se připravuje ...

Během roku bez práce si údajně i skvěle odpočinula. A za společně strávený čas s dětmi je vděčná. „Chtěla jsem mít zase přehled o škole svých dětí, vařit a povídat si s nimi. Už jsem potřebovala nějaký čas pro rodinu,“ přiznala. Pandemie pro ni tak přišla tak trochu jako na zavolanou.

Taťána Dyková: Točit sex je pro mě lehčí než hádku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.