Dyk poprvé odtajnil soukromí: Je to opravdu emočně náročné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dyk poprvé odtajnil soukromí: Je to opravdu emočně náročné

Tatiana a Vojtěch Dykovi
Tatiana a Vojtěch Dykovi (Profimedia.cz)

Vojta Dyk, který nerad dává na odiv soukromí, vystoupil ze své komfortní zóny účastí v show 2 na 1. Záplava vzkazů a zdravic od nejbližších a přátel dostala herce do kolen. „Upřímně musím říct, že je to opravdu velmi emočně náročné,“ hlesl dojatě.

„Ten pořad – to taková pocta. Někteří lidi za mnou přijeli z opravdu velké dálky. Vlastně za to děkuji, je to moc hezké. Nerad ukazuji soukromí a byl jsem opravdu překvapený, že se podařilo ukázat ženu, děti, přátelé… Je to hrozně překvapivé a já mám rád překvapení, ale vše má své hranice,“ udiveně prohlásil Vojta Dyk podle webu iDnes.cz. 

Zvláště silným momentem byl pro šestatřicetiletého Vojtu zejména vzkaz od nedávno zesnulého tatínka Radko Pytlíka (†93). Po duši hlavní hvězdu prvního dílu samozřejmě pohladily také vzkazy maminky Věry, sestry Kristina nebo manželky Tatiany. A o co vlastně v novém pořadu, kterým provázejí Aleš Háma a Ondřej Sokol konkrétně jde? 

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...

„V této show figurují dva moderátoři proti jednomu hvězdnému hostovi. Toho dostáváme do různých netradičních poloh, máme pro něj připraveno i několik překvapení, různé mini soutěže, skrytou kameru a mnoho dalšího,“ osvětlil princip pořadu jeho režisér Pepe Majeský.

Taťána Dyková: Točit sex je pro mě lehčí než hádku!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Strnadkova
28. 11. 2023 • 07:06

Ježíš🤦 zase Háma a Sokol?? Ti dva trapkové,proboha někoho jiného tam nemáte???,pak ze sebe budou dělat chudáčky hák jsou přepracovaní a vyho­ření,­panen­koská­kavá,­chtě­lo by to přemýšlet už jsou omleti. Hlavně jsou trapní

miroslava13
2. 7. 2022 • 12:48

jsou oba Vojta i Táňa na pohled milí lidé. mám je ráda ve filmech i Vojtu v muzice. přeji hodně moc štěstí a spokojenosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.