Vojta Dyk ve společnosti po smrti táty: Tělo bez duše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojta Dyk ve společnosti po smrti táty: Tělo bez duše

Vojta Dyk
Vojta Dyk (Vratko Barcík)

Zpěvák Vojta Dyk (36) před dvěma týdny pohřbil svého milovaného tatínka Radka Pytlíka (†93). Mezi lidi se mu určitě nechtělo, ale bohužel ho dostihly pracovní povinnosti. Musel se objevit na premiéře nového filmu Zpráva o záchraně mrtvého.

Zpočátku bylo vidět, jak je Vojta zadumaný a z očí mu čišil smutek. Nejraději by v tu chvíli byl asi úplně někde jinde, ideálně v rodinném kruhu s manželkou Táňou Dykovou (43) a jejich dětmi. Nakonec se ale ukázalo, že Dyk je opravdový profesionál.

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

I když byl chvílemi jako kdyby nepřítomný, později na tiskové konferenci k filmu už se mu na tváři vykouzlil úsměv. Bylo vidět, že díky práci a kolegům ho pochmurné myšlenky alespoň na chvilku přešly. Zvládl to na jedničku!

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.