Vojta Dyk pochoval tátu: Pod dozorem ochranky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojta Dyk pochoval tátu: Pod dozorem ochranky!

Vojta Dyk s manželkou Tatianou.
Vojta Dyk s manželkou Tatianou. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan)

Přísně hlídaný pohřeb! Nejen že rodina Vojty Dyka (36) do poslední chvíle tajila poslední rozloučení s Radko Pytlíkem (†93), ale najala si i početnou ochranku, která střežila pozůstalé a dohlížela na to, aby se do strašnického krematoria nedostal nikdo nepovolaný.

Herci a zpěvákovi byla na posledním rozloučení s milovaným tatínkem největší oporou manželka Tatiana Dyková (43). Obřad spisovatele a haškologa začal včera hodinu před polednem a vývěsku s časem obřadu, včetně samotného času, změnili až krátce před pohřbem, aby nikdo nevěděl, že proběhne rozloučení s Radko Pytlíkem. „Zaznělo hned několik operních aríí, které pan Pytlík tolik miloval, a jednou zazněla i Vojtova píseň Modlitba, kterou mu Radko moc chválil a byl z ní nadšený,“ popsal smuteční host. I toho však zaskočilo, kolik bodyguardů bylo na místě. „To bylo trochu zbytečné a hodně to rušilo obřad. Neustále se přesouvali v síni a koukali na lidi, jestli náhodou nevytahují mobil. Kdyby stáli u dveří a kontrolovali pozvánky, tak je to v pořádku, ale tohle bylo moc,“ postěžovala si po obřadu jedna z přítomných dam.

Vojtěch Dyk vydává videoklip ke skladbě Šumavský otčenáš: Hudební pocta přírodě vychází symbolicky přesně v čase slunovratu

Video se připravuje ...

Motýl na rozloučenou

Manželka Vojty Tatiana se všemi třemi syny Františkem (16) , Cyrilem (13) a nejmladším Aloisem (8), jehož otcem je Vojta, přišli uctít památku s modrým motýlkem na klopě. „Pan Pytlík byl totiž vášnivým sběratelem motýlů. dokonce byl členem Societas entomologica bohemica. To byla taková společnost, kde si vyměňovali ty exempláře nalepené na těch štítcích,“ vysvětlil jeden ze smutečních hostů.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
12. 2. 2022 • 07:56

Úctyhodný věk tatínka.Táňa se mi s kloboučkem moc líbila a jako rodině jim to všem sluší..Všem přeji hlavně zdraví.

ivanak
12. 2. 2022 • 06:58

Ztráta blízkého člověka je vždy těžká. Pan Pytlík se dožil úctyhodné věku. Jen se nemůžu zbavit dojmu,že Táňa měla v hlavě pouze to,co si vezme na sebe a co si nasadí na hlavu.Nuz povedlo se...vypadá jako bonbón,který vypadl z krabice.

mbmb
12. 2. 2022 • 05:13

Táňa Pytlíková nebude nikdy vypadat repre, vedle svého obra je malinká. fascinator byl krásný,plast také,ale pán manžel měl ránu ,klobouk i kabát jak z charity a ty chloupecky které predstavovaly mužný fous byly směšné. Ale nebylo tam mnoho"lyzaru" v bundach a riflích což je malý zázrak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.