Vojta Dyk konečně nebude singl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojta Dyk konečně nebude singl

Představitel hlavní role má pro strach uděláno.
Představitel hlavní role má pro strach uděláno. (Foto TV Nova)

Dotočeno. V pražských Dejvicích padla po 63 natáčecích dnech poslední klapka druhé řady seriálu Pan profesor. V hlavní roli se opět objeví Vojtěch Dyk (36) jako nekonvenční a studenty milovaný chemikář a fyzikář Marek.

On sám na svoje studentská léta rád vzpomíná. „Měl jsem takového profesora Milana, který byl podobného ražení. Nebyl to ten typ úplně šíleného profesora, ale k těm studentům měl opravdu přátelský přístup. V tu chvíli to byl vzor lidství, ne profesorství,“ vypráví Dyk. A jak se bude jeho postava v seriálu vyvíjet?

„Marek je pořád stejný, ale není tak singl,“ říká potom Vojta o své roli v Profesorovi 2. „Na chalupě mi kluci z fotbalu říkali, že je to dobrej seriál. A protože tam jedna učitelka právě vyhrála Zlatého Ámose, tak se to tam dost sleduje. Dokonce mě pozvali, abych byl u této soutěže předsedou poroty, takže jsem to díky Panu profesorovi někam dopracoval,“ směje se Dyk.

Se Strachem Nacafe: Tatiana Dyková

Video se připravuje ...

Jeho herecká partnerka Beáta Kaňoková (33), která opět hraje češtinářku Karolínu, pak říká: „Druhá řada bude jiná v tom, že Marek s Karolínou spolu začnou chodit, takže se to bude dost točit kolem jejich vztahu.“ Podle Beáty to bylo intenzivní a náročné natáčení, ale velmi zábavné. Do učitelského sboru totiž nově vstoupila učitelka angličtiny a němčiny ztvárněná Berenikou Kohoutovou (31). „Berenika mezi nás skvěle zapadla. Má úžasný smysl pro humor a pořád se směje a já nedělám nic jiného, než se směji s ní,“ komentuje Kaňoková. Berenika Kohoutová o své roli prozrazuje: „Moje postava je hodně přímá a má velký smysl pro spravedlnost, je hodně ekologicky zaměřená. Jsme si podobné v ráznosti. A v seriálu ji čeká velká láska.“ 

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.