Zpěvák David Koller pomáhá na Ukrajině: Doma sedět nevydržím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák David Koller pomáhá na Ukrajině: Doma sedět nevydržím!

David Koller
David Koller (Instagram)

 „Situace je natolik vážná, že jsem nevydržel sedět doma,“ napsal na Facebook frontman skupiny Lucie David Koller (61). Zároveň včera v jedenáct﷯ dopoledne nahrál video, ve kterém už je na cestě pomáhat Ukrajině.

Sedí v něm za volantem a říká: „Takže jsme si půjčili mercedes od dárce, který má dodávky. Půjčil nám to se vším všudy pro devět lidí a vyrážíme s plnou nádrží na ukrajinské hranice, abychom pomohli potřebným.“ Video natočila jeho třetí manželka Anna, kterou si vzal 3. července v roce 2020. Říká se, že manželství je někdy boj, ale tehdy Anna jistě netušila, že se se svým mužem vydá přímo do válečného konfliktu.

Reportéra CNN Prima News zadržela na Ukrajině policie.

Video se připravuje ...

Dnes už jsou oba na Ukrajině a snaží se pomáhat tamním lidem. Je to statečný čin o to více, že sami jsou rodiči Davida juniora, který letos bude mít tři roky. ¨ A pyšní jsou na autora hitu Sex je náš nebo Nic není nastálo i jeho fanoušci. Během dvou hodin mělo jeho video 45 tisíc zhlédnutí a pět tisíc lidí ho podpořilo tím, že mu dali like nebo srdíčko a v komentářích ho adorují stovky lidí. Ivana Honcová například psala: „Tedy David Koller je borec. Opravdu smekám. Díky za takovou pomoc.“ A Marek Rebel dodal: „Davide, jste oba skvělí srdcaři, držím palce, hlavně se v pořádku vraťte, šťastnou cestu.“

David Koller vyrazil pomoci Ukrajině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
1. 3. 2022 • 08:40

No ty kráso,takže 3 letého kluka nechali doma a vyrazili do války. Co je to za rodiče?? No ještě že se stihli vyfotit a natočit video,jak "pomáhají"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.