Český lev 2022: Hosté v barvách Ukrajiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Český lev 2022: Hosté v barvách Ukrajiny

Slavnostní udílení cen Český lev 2021
Slavnostní udílení cen Český lev 2021 (CNC_David Kundrát)

Rudolfinum včera hostilo předávání Českých lvů za rok 2021. Celým galavečerem se nesla tematika současné války na Ukrajině.

Do modro-žlutých barev byla nasvícená nejen budova Rudolfina, ale také pódium. Mnoho hostů si připnulo na šaty či oblek ukrajinskou vlaječku v podobě stuhy či odznáčku. Či rovnou přišel v modrém či žlutém ohozu. Červený koberec pro letošek pořadatelé vypustili, nehodil O nesmyslné válce se hovořilo i během galavečera, který skončil po uzávěrce tohoto vydání.

Václav Neužil získal Českého lva za hlavní roli ve filmu Zátopek. A takhle slavil v zákulisí Rudolfina

Video se připravuje ...

Putinovu hlavu strčili do bedny

Mouchy na něj sra**, tak jsem ho dal na půdu, odtušil hostinský Palivec, když se ho Bretschneider ptal, kam zmizel obraz císaře pána. Tolik proslulá scéna ve Švejkovi. A když v pařížském muzeu voskových figurín fackovali sochu Putina a plivali na ni, tak si poradili stejně. Šup s panákem do bedny!

Ředitel a hlava…

V muzeu Grévin tak reagovali na množící se návštěvnické útoky na figurínu ruského prezidenta, diktátora a strůjce napadení Ukrajiny. „Byl pořád rozcuchaný, také trochu potlučený. A vzhledem k situaci, kterou vyprovokoval, nemáme zájem ho každé ráno dávat do pořádku,“ prohlásil ředitel muzea Yves Delhommeau pro francouzský kanál France Bleu radio.

Pracovník muzea uklízí tělo bez hlavy. Ta už je ve skříňce a jen škoda, že to nejde i ve skutečnosti.

Putin by dřív nebo později skončil rozbitý, vyloženě návštěvníky provokuje a začali chodit do muzea jen kvůli tomu, aby si vyřídili účty a dali najevo svůj postoj k invazi. „Dnes už není možné prezentovat postavu jako on. Poprvé v historii muzea stahujeme sochu kvůli historickým událostem, které právě probíhají,“ dodal ředitel.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (6. 3. 2022)



Přečtěte si
-bello-
6. 3. 2022 • 20:07

moderátor nesměl být zábavný, musel být pohřební.
škoda, že tam nevzali rozveselit chlapečka - ukrajinského hrdinu -, který v 11 letech s tel. číslem na ruce prošel " bojovým územím " a dostal se na Slovensko.Musel chudinka putovat sám a pěšky , protože jeho rodiče museli zůstat na Ukrajině....

1pravda1
6. 3. 2022 • 18:32

mohli to rovnou přejmenovat na ukrajinského lva.... jinak unylý moderátor bez vtipu a úsměvu, to by přečetl i stroj, měl nacvičené otázky s předávajícími ale na ty nevyšel čas... před kamerami dělali smutné ukrajince a po skončení pořadu se se smíchem opíjeli v barech naši umělci

-bello-
6. 3. 2022 • 16:56

Řekla bych, že umělci se solidárně musí vzdát opulence festivalu Karlovy Vary, ubytovat tam uprchlíky, dát jim na jejich choroby permici na lázeňskou péči a Bartoška musí předat žezlo kolegovi divadelníkovi Zelenskému , který kromě prezidentování Ukrajině jistě zvládne i to festi­valo­vé.Zm­rzil­na místo ruské bude ta /po novu / ukrajinská a maskotem bude malý nosorožec Kyjev ze ZOO Hradec Kál. Já to jinak nevidím.

stařec
6. 3. 2022 • 13:10

Komedianti budou vždycky,stejně jako církev,přitakávat tomu kdo je právě u moci!!! Kdyby nás zabrali číňané,tak si nechají operovat oči aby se zavděčili!!! Větší lidský odpad neexistuje.

mbmb
6. 3. 2022 • 08:32

Herci a muzikanti ať se věnují svým penězům a nepletou si pojem a dojem. EU slabá ,ruský medvěd se spojil s čínskou koalou a je problém na světě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.