Janda vytočený do běla: Je to prasárna a svinstvo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janda vytočený do běla: Je to prasárna a svinstvo!

Petr Janda
Petr Janda (abl)

Devětasedmdesátiletý frontman legendárního Olympicu je vzteky bez sebe kvůli zákeřnému chování Ruska a jeho následnému vpádu na Ukrajinu. A chce pomoct!

„Všichni vidíme fotky a zprávy, podle kterých si každý udělá jasný obrázek. Já to vidím jako prasárnu. Není to tak dávno, co Putin řekl, že Ukrajinu nenapadne, že je to jen cvičení. Tvrdil, že je to u konce, že cvičení končí, že vojáci jedou domů. Pak najednou tohle svinstvo," lamentuje Petr Janda ohledně pozadí aktuální agrese Ruska proti Ukrajině. A protože má rocker dobré srdce, nabídl uprchlíkům před válkou dokonce ubytování!

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...

„Čekám, koho mi vyberou a pošlou. Zatopil jsem už v pondělí, aby měli teplo, ale je to ještě prázdné. Budou přímo u mě v domě, já tam mám nahrávací studio, mám tam byt pro správce, ten je momentálně volný, tak budou tam. Byt je kompletně zařízený, nemusí mít s sebou vůbec nic, mohou rovnou dojet, samozřejmě jim dám i nějaké peníze. Pět minut od bytu je obchod, snad to budou mít dobré," svěřil se Janda webu Život v Česku.cz.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Andre Kolouch
21. 7. 2022 • 11:11

Nechtěně jsem odeslal nedopsaný komentář a nemůžu ho ani změnit ani odstranit. Sto díky zavírání reklamy , která skáče přez komentáře.

Andre Kolouch
21. 7. 2022 • 11:08

Víte já tohle čtu a říkám si jak daleko opravdu může jít propaganda. Pána Janda má tak dobré srdce, že když jsem mu rok psal každých

vampouch
4. 3. 2022 • 19:32

Jando, na Moravě máš celý penzion. Kolik UKček ubytuješ tam? To že si domů vezmeš jednu rodinku znamená že ušetříš za uklízečku, sluhu i zahradníka viď.

mbmb
4. 3. 2022 • 11:32

Jak vidím Stropnického a Jandu napadá mne že v objektech budou mít pracanty z Ukrajiny a ještě dostanou od charity zaplaceno! Ale tohle dělají i CH ,A,D od roku 68

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.