Prezident Putin a jeho paranoidní svět... Vyměnil i pradleny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prezident Putin a jeho paranoidní svět... Vyměnil i pradleny!

Ruský »car« se předvedl v luxusní  bundě
Ruský »car« se předvedl v luxusní bundě (reuters)

Válka na Ukrajině ani trochu neprobíhá podle jeho představ, morálka ruských vojáků je tristní... A diktátor Vladimir Putin (69) prý zoufale hledá obětního beránka, kterého by ze všech nezdarů obvinil. Co se teď děje v hlavě paranoidního psychopata?

Bojí se, že ho otráví

Jednou z jeho největších nočních můr je prý ta, že by ho mohl někdo otrávit. Dokonce si prý už najal tým lidí, kteří musí jeho jídlo nejdřív ochutnat. „Úplně ztrácí rozum,“ cituje britský The Sun Borise Karpičkova (62), bývalého špiona KGB, který nyní žije v exilu ve Spojeném království. „Prohrál válku ještě předtím, než ji vůbec začal – a stalo se to dlouho předtím, než se mu tento šílený nápad uhnízdil v jeho choré hlavě,“ je přesvědčený bývalý dvojitý agent.

Je posedlý konspiracemi

„Ukázal se jako psychopat, který je opravdu silně posedlý paranoidními myšlenkami a konspiračními teoriemi proti sobě samému,“ říká Karpičkov. Putina prý děsí neexistující hrozby a je pevně přesvědčený, že se proti jeho Rusku spiknul celý svět.

Pokrytec bez zásad

„Putin byl opatrný a silně nedůvěřivý dlouho předtím, než se vůbec stal prezidentem,“ říká Karpičkov. „Lidé u něj také zaznamenali až patologicky abnormální touhu po osobním obohacení, a to jakýmikoli prostředky,“ tvrdí agent. Podle něj také šéf Kremlu trpí absencí jakýchkoli morálních zásad, nemá žádné hranice, je posedlý kariérou, sužuje ho pokrytectví a uchyluje se k podvodům.

Návštěvník Regionálního centra pro pomoc Ukrajině v Pražském konferenčním centru

Video se připravuje ...

Jde přes mrtvoly

„Putin nebere na nic ohledy a jde přes mrtvoly – bez ohledu na to, zda patří Ukrajincům, nebo jeho vlastním ruským spoluobčanům,“ říká Karpičkov. „Vzhledem k tomu, že používá kazetové bomby a rakety proti civilistům, je to známka toho, že úplně ztrácí trpělivost a rozum.“

Vyměnil celý personál

Pod drobnohledem se také ocitl celý Putinův personál čítající kolem tisícovky lidí. Paranoidní despota je prý nechal všechny vyměnit. Pradleny, sekretářky, kuchařky... Ti všichni museli pryč.

Dělá čistky ve svém okolí

Poslední dvě desetiletí prý nedůvěřivý Putin prováděl čistky a testoval loajalitu svých lidí. „Jednal metodicky, promyšleně a vypočítavě,“ uvádí bývalý agent. Kdo neprošel jeho sítem nebo u něj vyvolal jen zrnko pochybnosti, toho propustil nebo uvěznil.

Děti diktátorů: Nadané Putinovy dcery a jedna nemanželská hvězda Instagramu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.