Tajná milenka Putina v úkrytu! Se známou kráskou má už 4 děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajná milenka Putina v úkrytu! Se známou kráskou má už 4 děti?

Ukryl Putin svou milenku Alinu Kabajevovou (38) ve Švýcarsku?!
Ukryl Putin svou milenku Alinu Kabajevovou (38) ve Švýcarsku?! (Profimedia/Reuters)

Alina Kabajevová (38) je považována za nejlepší gymnastku Ruska. Podle informací Blesku má být ale zároveň i tajnou milenkou ruského prezidenta Vladimira Putina. Ačkoli vztah nikdy ani jeden z nich nepotvrdil, Alina mu měla porodit už čtyři děti!

Putin do svého soukromí rozhodně nikoho nahlížet nenechá, podle četných spekulací však udržuje vztah s Alinou Kabajevovou, která ze sportovní kariéry skočila do politiky poté, co byla opakovaně obviněna z dopingu.

Wagnerovci: Putinovi nebezpeční nájemní vrazi a žoldáci

Video se připravuje ...

„Nemůže se sportovkyně zamilovat do policisty? Nebo dokonce do prezidenta?“ prohlásila jednou na otázku novinářů, zda je Putinovo přítelkyní. Vztah se snaží zuby nehty ututlat i sama hlava ruského státu. „Mám svůj soukromý život, do kterého nedovolím jakkoli zasahovat, musíte to respektovat,“ uvedl již dříve. 

Blesk také zjišťoval, kde rodina aktuálně pobývá. Podle jeho informací Putin ukryl Alinu a děti ve Švýcarsku, které je Rusku a Ukrajině na hony vzdálené. 

Ruští oligarchové: Kdo je Putinovi nejblíže?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.