Dara Rolins opustila Nedvěda: Bylo to narychlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dara Rolins opustila Nedvěda: Bylo to narychlo!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Instagram)

Nemohla jen přihlížet tomu, co se na Ukrajině v posledních dnech děje, proto se zpěvačka Dara Rolins (49) rozhodla jednat. Se svou dcerou Laurou odjela budovat krizové centrum pro ukrajinské uprchlíky. Bezpečí lidí ze sousední země je pro ni momentálně prioritou, a tak se na chvíli zřekla zamilovaných momentů s Pavlem Nedvědem (49).

Ukrajinská krize eskaluje každým dnem více a více a Dara Rolins odmítla jen nečinně přihlížet. Vystrašeným obyvatelům, kteří museli narychlo opustit své domovy, chtěla pomoct za každou cenu. Vzdala se proto pohodlí domova a s dcerou Laurou odjela na pražské Vinohrady budovat krizové centrum. O svých pocitech z aktuální situace se rozepsala na svém instagramovém profilu.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

„Vím, že je na každém z nás, na našem svědomí a možnostech, jak pomoci. Těch způsobů a cest je hned několik. A i když jsem měla pocit, že chci i nadále pomáhat potichu, protože to nedělám proto, aby mě někdo pochválil nebo hodnotil míru mé pomoci, rozhodla jsem se dnes o jedné z mých aktivit napsat," cituje slovenskou zpěvačku web tn.nova.cz.

Přípravy pro ukrajinské rodiny s dětmi rozhodně nepodcenila. Aby do současné situace zasvětila i dceru, neváhala ji přibrat k budování centra. „Moje šikovné kamarádky před pár dny zřídily krizové centrum, které se chce postarat o ty nejzranitelnější dušičky: malé dětičky, miminka, maminky i ty těhotné, které byly nuceny narychlo a s jedním malým kufrem opustit svoji zemi. Byly jsme tam i s Lolou osobně, pomohly aspoň trošku s budováním, přípravami, přivezly potřebné potraviny, drogerii, plenky, oblečení," oznámila Dara Rolins plná nadějí, že svým odhodláním motivuje i fanoušky.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

„Toto krizové centrum v Balbínově ulici na Vinohradech je už teď otevřené a plné všeho potřebného, co mohou ukrajinské mámy a jejich rodiny potřebovat. Pošlete to dál na všechny směry, že tam je místo, kde si mohou ukrajinské rodiny vzít zadarmo cokoliv, široký sortiment všeho, co obnáší potřeby každodenního života," dodala Dara Rolins.



Přečtěte si
picoda
4. 3. 2022 • 18:49

Hlavne ze Rollins nezapomnela kontaktovat bulvar o tom,jak pomaha

defakto
4. 3. 2022 • 16:57

... tak co Soukupe , když se tak rád strefujete do Dary , budete i tentokrát kritizovat jak se stará se svou dcerou o utečence ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.