Lidé vidí v Rolins známou moderátorku: Vůbec už nejsi Darina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lidé si pletou Rolins se známou moderátorkou: Vůbec už nejsi Darina!

Dara Rolins v Itálii.
Dara Rolins v Itálii. (Instagram)

Dlouho vztah s fotbalovou legendou Pavlem Nedvědem (49) tajila, nyní však zpěvačka Dara Rolins (49) zásobuje své fanoušky jednou fotkou za druhou. Více než na vztah se ale mnozí zaměřují na zpěvaččin vzhled a neberou si servítky.

Zpěvačka Dara Rolins momentálně pendluje mezi Českem, Slovenskem a italským Turínem, kde má Pavel Nedvěd pracovní závazky jakožto viceprezident fotbalového klubu Juventus. A právě v Turíně si se svým partnerem i dcerou Laurou nyní užívá jarní počasí.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

„Když zapadá slunko v Turíně… I na této adrese trávíme společný čas s mojí smečkou. A poslední dobou dost často. Těší mě, že stejně jako mně, se v tomto městě líbí i Lole. A co mě těší nejvíc, že jsou všichni pro mě důležití, a to včetně Matěje, navzájem tzv. v míru a pohodě. Kéž by byl tento jev povinnou výbavou každé rodiny,“ rozněžnila se pod instagramovými snímky Dara Rolins.

Místo pozitivních reakcí na romantické fotografie doplněné o laskavá slova se však zřejmě nečekaně dočkala bouřlivých komentářů fanoušků, kteří její pohodu rozhodně nesdíleli. Dařiny sledující na fotkách totiž zarazilo něco zcela jiného. „Tak omlouvám se, ale tady, zvlášť na té třetí fotce, musíte mít čerstvě po nějakém zákroku, tak opuchlé oči a okolí nosu… Vůbec to nevypadá jako vy…,“ cituje Blesk jednu ze sledujících.

Dara Rolins šokuje: Na galavečer dorazila v luxusní teplákovce!

Video se připravuje ...

Najednou se kritika na její vzhled začala sypat ze všech stran. „Já tedy nevím, ale vůbec už nejsi Darina,“ napsala upřímně jiná sledující. Někteří dokonce ve zpěvačce začali vidět více než ji samotnou českou herečku a moderátorku. „Vy vypadáte teď úplně jako paní Jitka Asterová,“ napsala fanynka. Našli se i tací, kteří jí rodinnou pohodu v Turíně přáli, rozjeté popichovače ale netrumfli.



Přečtěte si
Uživatel_5573007
24. 3. 2022 • 12:07

By mě zajímalo, z čeho tato paní žije. Žádné hity nemá, nikde nezpívá, tak fakt nevím. Že by jí tantiémy za Zvonky štěstí vynášely tolik?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.