Rolins prolomila ledy: První slova o svatbě s Nedvědem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rolins prolomila ledy: První slova o svatbě s Nedvědem

Zpěvačka Dara Rolins měla štěstí na lamače dívčích srdcí. Bude Pavel Nedvěd konečně tím pravým?
Zpěvačka Dara Rolins měla štěstí na lamače dívčích srdcí. Bude Pavel Nedvěd konečně tím pravým? (Pavel Mazáč / CNC / Profimedia + Profimedia)

Již třičtvrtě roku tvoří zpěvačka Dara Rolins (49) pár s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem (49) a je znát, že tihle dva se hledali, až se našli. Přesto se slovenské popové divy drží lítost. Proč tomu tak je?

„Měla jsem ho potkat dřív, je to dokonalé,“ přiznala smutně Dara Rolins. Pavla Nedvěda ve skutečnosti znala už dříve, láska na první pohled to ale nebyla a vše ukázal až čas. Tihle dva se totiž znají od roku 2010, kdy byli oba patrony Pražského půlmaratonu. Od té doby si oba prošli několika vztahovými karamboly, které je sice poznamenaly, na druhou stranu je dostaly tam, kde nyní jsou. Než ale Dara propadla Nedvědovu kouzlu, chtělo to hodně úsilí. „Přiznávám, trochu tomu pomohli naši společní kamarádi a Pavel, který se mi velmi kouzelným způsobem dvořil,“ cituje zpěvačku slovenský web Pluska.

Změna finále Stardance, promyšlený tah ČT? A Rolins o vztahu s Nedvědem

Video se připravuje ...

Láska ve čtyřiceti ovšem vypadá poněkud jinak než ta ve dvaceti. Takový vztah se totiž netýká pouze dvou osob, ale většinou v něm figurují i potomci. Jak si na nového partnera své maminky zvykla zpěvaččina dospívající dcera? „Laura je z něj nadšená a hlavně on je nadšený z ní a mám z toho strašnou radost, že si rozumí,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro Nový čas.

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy?

Video se připravuje ...

Dara nyní pendluje mezi Prahou, Bratislavou a Itálií, kde má Pavel pracovní závazky jakožto viceprezident klubu Juventus Turín. Musela tak přistoupit na několik kompromisů, které ovšem lásce nebrání. „Mám po boku akčního muže. Jezdím za ním častěji. A je toho z mé strany víc, ty kompromisy, protože já mám ten program takový volnější a on je skutečně vázaný přesným časovým harmonogramem svého týmu,“ vysvětlila Dara, pro kterou však láska nezná hranice. Zpečetit ji ale zatím neplánují. „Cítím, že jsem se zamilovala teprve nedávno. Je to ještě daleko, jestli vůbec,“ dodala Rolins.



Přečtěte si
Alva
12. 3. 2022 • 16:33

AliAlice- on je mladíček? a krásou také neoplývá, všichni stárneme, vy také.

jarmilah
12. 3. 2022 • 04:21

Na lásku není nikdy pozdě. Užívejte si ji, moc vám ji přeji. Chrante si ji.

Kosodrevinka
11. 3. 2022 • 15:36

Hodí sa k nemu, športom žije, stará sa o seba, je zcestovaná, postavu má síce až príliš športovú...ale vždy lepšie ako rozkysnutá lenivá buchta, a je samostatná, má dušu mladého děvčetě

mbmb
11. 3. 2022 • 13:30

Moc jim lásku přeji ,měla samé trpaslíky a statiky a konečně Medved

AliAlice
11. 3. 2022 • 12:55

No nevím,uvázat si na krk tuto obstarožní ,,krásku " je trochu risk...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.