Zvonky štěstí Daře dozvonily? Rozchod je vysvobození | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zvonky štěstí Daře dozvonily? Rozchod je vysvobození

Daru s Pavlem rozdělil covid
Daru s Pavlem rozdělil covid (instagram.com)

Záviděla jí půlka republiky. Klofnout milionáře, jehož věhlas cestuje celým světem, je prostě majstrštyk. Jenže co má znamenat jedno z jejích posledncích vyjádření, kde se nápadně skloňuje slovo rozchod? 

„Myslím, že každý vztah – i ten, který ‚nedopadne‘, má v našich životech místo a opodstatnění. Resp. CO znamená ‚nedopadne‘?! VŠECHNO má totiž svůj čas a význam. I to, že se něco stane a po čase skončí, nemusí být tragédie, ale vývoj. Prostě život. Člověk nemusí ‚brečet‘, jak si někteří dost nelogicky a automaticky u rozchodu dvou lidí myslí. Může jít o vysvobození, překlopení do stavu, po kterém člověk již nějakou dobu toužil,“ napsala Rolins na svůj Instagram.

Herečka Petra Nesvačilová konečně promluvila, jak to má s muži!

Video se připravuje ...

„Někdy za půl roku prožijete víc než za šest. Pravdou je, že absence toho pocitu a možnosti rozhodovat se ve vztahu svobodně, bez asistence publika je v našem případě pěkně na prd, to přiznávám upřímně a na rovinu. Každý jeden vztah mě formoval. A proto mám respekt pro každého člověka, který mě kdy udělal šťastnou. A stejně tak pro minulost každého mého partnera,“ připsala. 

Z první věty příspěvku, který je navíc připsán pod fotkou eviděntně zamilované dvojice Rolins - Nevděd z hor, kde brázdí svahy, je ale vidno, že Dara možná právě našla lásku napořád!

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Yarda
9. 2. 2022 • 12:26

Můj příspěvek by určitě porušoval zákony ČR nebo pravidla této diskuse, tak jsem ho raději ani nenapsal.

stalaning
8. 2. 2022 • 09:13

Jestli ono to není tím, že na její úvahy jsi moc hloupá. A pak si ještě vezmi zrcadlo, pořádně se do něho podívej a potom si ho otřískej o tu svoji škaredou a hloupou palici, ty pavlačová drbno.

-bello-
7. 2. 2022 • 22:14

jussuf
--------
Hele , nemůžeš se trochu krotit?

Ocicko
7. 2. 2022 • 18:21

Chtěl bych Vás poprosit, abyste zbytečně nemrhali časem Vašich čtenářů takovou starou zlatokopkou, která zná víc ptáků, než hajný v lese. Je už to trapné se na ní jenom dívat.

lekno
7. 2. 2022 • 14:20

Dalo se čekat.. Od začátku se mi zdálo, že u nich něco nesedí a měla jsem pocit, že vztah nebude nadlouho. Třeba si jenom dělali z nějakého dúvodu reklamu.. Chyběla mi tam spontánnost úsměvu, když se Dara při něm smála. Ona není rozená herečka, aby uměla 100% hrát svou roli. Zato „filozofování“ ji jde až moc. Někdy mi trvá trochu déle, aby jsem pochopila, co lidem vlastně chtěla říct. Asi je to už na mne moc, ty její myšlenkové pochody..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.