Láska nad propastí? Naděje pro Rolins a Nedvěda existuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Láska nad propastí? Naděje pro Rolins a Nedvěda existuje

Nad velkou láskou se stahují mračna
Nad velkou láskou se stahují mračna (Instagram Dary Rolins)

Tak to je síla! Zatímco teď je nový pár showbyznysu, zpěvačka Dara Rolins (49) a střelec Pavel Nedvěd (49), zamilovaný až za hrob, vědma Soňa jim nic dobrého nevěští. „Vidím problémy," říká!

„V jejich osudu vidím velké problémy s řešením běžných záležitostí, které by si ale mohla s jiným mužem ušetřit. To určitě bude velká výzva. Neustálé dojíždění, problémy s dětmi, touha po svobodě a zároveň touha po usazení a nedostatek času jeden na druhého. Málo romantiky a moc povinností,“ vyvěštila vědma podle Expres.cz nevalnou budoucnost hvězdnému páru.

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video se připravuje ...

Připomněla, že Rolins i Nedvěd jsou silné povahy, oba jsou nesmírně schopní a samostatní, ukočírovat jeden druhého může být do budoucna problém. A už se podle ní objevují první vlaštovky nesouladu. „Vztah začne být unavený. Aby měl pořádnou kotvu, je potřeba se pravidelně vídat a něco spolu budovat. Ne být podrážděný, že spolu můžete strávit jen omezené časové rozmezí a ještě musíte řešit milion věcí okolo sám bez podpory partnera, obejmutí,“ pokračuje vědma.

Existuje ale cesta ke štěstí - podle vědmy je to sestěhování, a to hned! „Pokud nepodniknou velký krok a nesestěhují se k sobě a neujasní si, co chtějí a jak chtějí fungovat i třeba za pět či deset let, vztah to nevydrží," říká rázně. Zda ale najdou společné místo k žití, když jsou oba v rozletu na jinou světovou stranu je otázkou...

Herečka Petra Nesvačilová konečně promluvila, jak to má s muži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
21. 12. 2021 • 15:22

Jasne,medved ma rad Med,,,,NE sili­kon🆒🆒🆒­🆒🆒🆒🆒😂😂­😂😂😂🐔🐔🐔­🐔🔝🔝🔝🔝🔝­💩💩💩💩💩💩­💩💩

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.