Otevřená zpověď Dary Rolins! Z toho, co řekla o Gottovi, mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otevřená zpověď Dary Rolins! Z toho, co řekla o Gottovi, mrazí

Daru svého času píseň Zvonky štěstí štvala. Všichni ji po ní chtěli zpívat a jí to vadilo. „Nikdy jsem nebyla neuctivá v pocitu respektu k té písničce. Dnes ji zase zpívám,“ dodala.
Daru svého času píseň Zvonky štěstí štvala. Všichni ji po ní chtěli zpívat a jí to vadilo. „Nikdy jsem nebyla neuctivá v pocitu respektu k té písničce. Dnes ji zase zpívám,“ dodala. (Blesk)

Až dva roky po smrti Karla Gotta (†80) byla schopná zpěvačka Dara Rolins (48) otevřeně říci, co ke zpěvákovi cítila. A svými slovy velmi překvapila.

Natočila s ním doposud nejslavnější píseň Zvonky štěstí, kterou už jí nikdo neodpáře. „Karel byl mým významným mezníkem. Člověkem, který mě mnoho naučil a dal mi velkou příležitost stát po jeho boku. Zvonky štěstí mě vystřelily mezi českou pěveckou elitu v mých jedenácti letech. Byla jsem jako Alenka v říši divů,“ zavzpomínala Dara.

Nečekaná svatba v rodině Gotta! A Konvičková čelí brutální kyberšikaně.

Video se připravuje ...

Díky spolupráci s Mistrem se stala populární i za hranicemi. „Karel se chlubil, že mě objevil pro Čechy a později i pro německy mluvící země. Navíc přesah lidskosti Karla byl neuvěřitelný. Byl to kámoš a trošku táta, zajímal se, povídal si se mnou, byla to nádhera,“ dodala v rozhovoru pro Český rozhlas.

Nečekaný konec rozvodu Paroubkových! A Gottovi nahotiny za 7 milionů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
4. 1. 2022 • 10:28

Nejen Karel.....

Larry61
3. 1. 2022 • 21:41

Tatar jsi ty! Je to napsáno česky!

sorgedoktor
3. 1. 2022 • 13:55

Domnivam se, ze v te pisni je zpivanie...Ovsem to neni tak strasne jakon zeprejela pana Rotrekla, ktery jel z ryb/asi byl na jeho strane/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.