Dokument o Gottovi (†80) unikl na internet! Zasáhnou majitelky práv? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dokument o Gottovi (†80) unikl na internet! Zasáhnou majitelky práv?

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto Karel Gott Agency, reprofoto YouTube)

Na internet unikl celovečerní dokument o Karlu Gottovi (†80), který tento týden v sobotu čeká televizní premiéra! Jde už o druhý případ od loňského prosince, od kdy můžou film Karel viděť předplatitelé streamovací služby Netflix.

První případ zaznamenal populární server YouTube na začátku ledna. Film tam paradoxně nahrál Fanklub Karla Gotta. Majitelky práv, režisérka Olga Malířová Špátová (37) a producentka Ivana Gottová (45), stihly zasáhnout až poté, co dokument vidělo už přes 20 tisíc lidí. Jenže se to opakuje. Na stejné stránce je veřejně k vidění další nelegální verze Karla. Tu na svůj profil nahrál nick diversity kldr. Stalo se tak podle počítadla už 31. prosince loňského roku, tedy na Silvestra, a do včerejšího odpoledne film vidělo přes 21 000 lidí. Nelegální záznam pravděpodobně čeká stejný osud jako ten první – tedy pokud o něm majitelky práv ví.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Česká televize je znepokojena

Šikovným koumákům se podařilo dokument Karel stáhnout i z přísně střežené platformy Netflix a začali ho šířit dál. Situace znepokojuje i Českou televizi, která si na něj od produkční společností Karel Gott Agency koupila ne zrovna levná práva a sází na to, že snímek tuto sobotu večer udělá na ČT1 velkou sledovanost. Tu nicméně nelegální šíření Karla po internetu může hodně ovlivnit.

Nečekaná svatba v rodině Gotta! A Konvičková čelí brutální kyberšikaně.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
15. 1. 2022 • 15:52

Tak ty zpěváky jmenujte, je to blbost, lepší tady nikdy nebyli!!!

Alva
13. 1. 2022 • 09:12

Dejte už pokoj s Gottem, stále dokola, stále vyplouvají příběhy, trapné, za socíku jednu dobu z něj udělali, že není na ženy, domů si žádnou ženu nikdy nepřivedl, teď se dozvím, že se tam střídaly jako ponožky, nazpíval píseň po návratu z emigrace-Vltavu, nevěděl, kdy odejít, už stačilo a věřte, že znám lepší zpěváky, než se z něj udělalo, ale to je můj názor.

mbmb
13. 1. 2022 • 07:38

Ano chudák, my s nim neboť pořád KG na věčné časy???Jeho děti a ženy jsou nuly, on exkluzivní zboží doby.

ginkognito
13. 1. 2022 • 06:44

Na té titulní fotce - chudák starý chlap, co nemá sílu a pijavice, která se na něho přisála a nepus­tila­....­....­....­..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.