Dominika Gottová (48) opět míří do Prahy: Jedu za mámou a prací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová (48) opět míří do Prahy: Jedu za mámou a prací

Dominika Gottová s maminkou.
Dominika Gottová s maminkou. (archiv Blesku)

Maminka Dominiky Gottové (48) se snad konečně dočká návštěvy svého jediného potomka! Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) totiž byla na začátku roku na druhém očkování, a tak může vyrazit do Česka, aniž by tady po příletu z Finska skončila v karanténě.

„Tak jsem konečně plně naočkovaná, takže můžu letět za mámou a kamarády,“ napsala Aha! včera Gottová. „Už se nemůžu dočkat, po tom půlroce mi všichni neskutečně chybí,“ připomněla své květnové odstěhování se zpět na sever Evropy.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Od potíží z Prahy ale věčná průšvihářka utekla k jiným v Helsinkách. Její manželství s Timem Tolkkim (55) je totiž od chvíle, co se k němu loni vrátila, jako na houpačce. Nejvíce Dominiku metalový muzikant naštval tím, že v srpnu odjel pracovně do Ameriky a vrátil se až před Vánocemi.

Dominika ale domů neletí jen tak. Hledá tu znovu práci! „Tim se chystá do zámoří znovu a já to sama v Helsinkách nedávám. Finančně, ani psychicky! Proto si chci opravdu najít práci v Praze a mít nějaké jistoty, i když mám k Čechům velké výhrady. Ale mám tam alespoň kamarády,“ svěřila nám včera Dominika.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...

Zajde k hrobu

Dominika během návštěvy Prahy zajde také k hrobu svého otce na Malvazinkách. „Nebyla jsem tam od jara a musím tam zajít. Strašně moc mi chybí a pořád si vyčítám, že jsem ho svými problémy trápila,“ řekla Aha! Gottová.



Přečtěte si
donypan
16. 1. 2022 • 11:36

Tak Kájo,tenhle exot se ti moc nepovedl.

macek220364
12. 1. 2022 • 08:46

to budou žně pro bulvární svoloč, Dominika vs Česko, Karlos vs. Lela, Felix vs. Dáda

aveneta
12. 1. 2022 • 02:50

Předpověď - možná se upíchne v nějakém baru či prodejně občerstvení on jí nějaký blbec vezme kvůli známému ksichtu aby přilákal zvědavce a protože by se musela léčit ze závislosti na alkoholismu mnohem déle než pár dní, tak tomu zase propadne na plno a média budou mít zase pastvu o čem psát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.