Životní šance pro Gottovou! Splněný sen na dosah ve spárech pochybností | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Životní šance pro Gottovou! Splněný sen na dosah ve spárech pochybností

Ivana Gottová se stala moderátorkou VIP zpráv
Ivana Gottová se stala moderátorkou VIP zpráv (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

Autobiografická kniha Karla Gotta (†80) Má cesta za štěstím nepřestává překvapovat. Mistr se v ní vypisuje mimo jiné i z momentu, kdy jeho žena Ivana (45) dostala od televize Prima životní nabídku moderovat VIP zprávy.

„Trávili jsme zrovna doma klidné rodinné odpoledne, já se učil nové texty, má žena si hrála s dětmi, když zazvonil telefon. Pozorovat Ivanin výraz bylo zábavné. Nejprve si myslela, že si z ní někdo vystřelil, a když pochopila, že to není fór, úplně zkameněla. Naskytla se jí pracovní nabídka, jaká by ji ani ve snu nenapadla. Já jsem jí to moc přál, protože jsem věděl, že to býval její dřívější sen ještě z dob, kdy se občas setkávala s hlasatelkou Annou Wetlinskou. Tehdy, ve dvaceti letech se viděla v České televizi jako hlasatelka. Pak ji ale osud zavedl na jinou cestu,“ popisuje v knize Karel Gott.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

Následovalo období, kdy Ivana Gottová zvažovala pro a proti. Přeci jen Charlotte Elle byly čtyři roky, Nelly Sofii pak dva. Ale splněný sen na dosah ruky ji lákal natolik, že nabídku přijala. I přestože jí tehdy Gott přislíbil veškerou podporu, nebyl by to on, kdyby si do ní nerýpl. „No, co by tak na to mohli říct lidi? Maximálně, že ses do televize dostala, protože jsi Gottová. To přežiješ. Neboj, z vlastní zkušenosti vím, že lidi si zvyknou na všechno,“ řekl jí.

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
16. 1. 2022 • 08:35

Jasne ze dostala nabidku jen kvuli prijmeni. Bez spetky talentu prosla i muzikalem a na Prime otravovala monotonnim prednesem prilis dlouho. Je k nicemu, ma jen obri sebevedomi. Z nosate barove povalecky a davajky se holt presita hvezda showbyznysu nestala.

pasadena
15. 1. 2022 • 15:13

Hanainge,tak dobře čti co ti teď napíšu.Protoze paní Gottová má na rozdíl od tebe úroveň, rozhodla jsem se že za ní na tebe podám trestní oznámení.Takovou sprostotu co tu na ni porad chrliš ti nemůže projít. Hnusoto jedna odporná.

rydlo
15. 1. 2022 • 12:17

Stejné hovadiny pod „hanainge” píše v různých časopisech otravná fanynka Gotta Hannelore Uhl, které vlezlo na mozek, že Gott nestál o její panenství, které si uchovává pro něj dodnes. Asi si myslí, že Gott vstane z mrtvých a konečně ji o.uká. Hannelore Uhl má profil na FB, je to od pohledu neukojený odpudivý zjev, kterému hrabe, její příspěvky tomu odpovídají.

Uživatel_5555751
15. 1. 2022 • 02:12

Zablokuje toho blbce co tady píše ty hovadiny. Starej se raději o sebe a ne o druhé.!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.