Leden jako generátor na rozchody! Další slavný pár v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leden jako generátor na rozchody! Další slavný pár v troskách

Lela měsíc po porodu měla údajně poměr s Karlosovým nejlepším kamarádem
Lela měsíc po porodu měla údajně poměr s Karlosovým nejlepším kamarádem (instagram.com)

Šestkový rok má přát vztahům. Zatím to tak ale moc nevypadá. Některé páry showbyznysu padají jako švestky a vypadá to, že nenávratně. I když... v případě Karlose Vémoly a jeho silikonové Lely možná ještě není všechno ztraceno. 

Podle psychologa Petra Šobry ale nejde o nic zvláštního. „Statisticky se v lednu lidé rozchází mnohem víc. Abychom něco mohli začít či ukončit, potřebujeme impuls. Konec a začátek roku je přesně ten moment, který lidé umí využít,“ popsal svou zkušenost TN.cz. 

Začátek roku začal neslavně pro Taťánu Gregor Brzobohatou (34). Její manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (38) ji požádal o rozvod a nyní randí s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30). Táňa sice vyrukovala s fotkami v prádle, nicméně je vidět, že to Ondřeje vůbec, ale vůbec nezajímá. Tento pár je v definitivním rozkladu. 

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video se připravuje ...

Lepit poslední zbytky lásky, nebo možná už jen přátelství, nebude ani Šárka Rezková (52). Po vzájemné dohodě s přítelem Mirkem si to namířili každý svou cestou. Proslýchá se, že pár neustál krizi, do které spadl poté, co u sebe Rezková ubytovala Dominiku Gottovou a ta jim málem, patrně v opilosti, zapálila dům. 

Nejistý konec však čeká Moniku Bagárovou (27) a Macha Muradova (31). Pár oddělila zejména vzdálenost, neb se Muradov rozhodl působit v rodném Uzbekistánu a na Moniku s dcerou Rumiou nezbylo příliš času. Oba z páru popírají, že by byla důvodem rozkolu vztahu nová známost a je tedy možné, že k sobě ještě najdou cestu zpět. 

Kde to ale pořádně vře, to je přestřelka mezi Karlosem Vémolou (36) a jeho Playmate Lelou Ceterovou (32). „Přišel jsem na to, že má poměr s jiným frajerem. Je to o to horší, že to byl můj dobrý kamarád,“ popsal už dříve Karlos ve svém živém vstupu na Instagramu. Zostuzená Lela ale nelenila a okamžitě vyrukovala s tvrzením, že ji Karlos napadl. Nyní se údajným útokem na ženu, jež měla při incidentu v ruce držet měsíční dítě, zabývá policie. Vzhledem k tomu, že nevěra tento pár už jednou paralyzovala, ale nezničila, se dá očekávat velký návrat jako z laciné telenovely.

Kdo bude další?

Michaela Kuklová po rozchodu se vrhla do práce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.